RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Kokoonpanija

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 11.10.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.10.2024, 23:59
  • 31.10.2024, 23:59

Kokoonpanija

Haemme nyt muoviteollisuuden asiakasyrityksellemme kokoonpanijoita Joensuuhun!

Tässä työssä työtehtävät koostuvat erilaisista käsikokoonpanon työvaiheista, jotka edellyttävät huolellisuutta, kädentaitoja ja pitkäjänteisyyttä.

Työtä varten toivoisimme että sinulla on:

– Kokemusta teollisuuden työtehtävistä tai muuta teknistä taustaa
– Motivoitunut, reipas ja oppimishaluinen työskentelyasenne
– Koulutuksen, työhistorian tai harrastusten kautta hankittuja käsillä työskentelyn taitoja

Aikaisempi kokemus teollisuuden kokoonpano-, laadunvalvonta- ja viimeistelytehtävistä katsotaan eduksi, mutta odotamme hakijalta ennen kaikkea reipasta asennetta, oppimiskykyä ja kykyä pitkäjänteisyyttä vaativaan työhön. Tulet saamaan työhön erinomaisen perehdytyksen ammattitaitoisen tiimin toimesta. Työtä tehdään kahdessa tai kolmessa vuorossa ja palkkaus sovitaan TES:in sekä kokemuksesi mukaan. Työn aloitus ajoittuu loppuvuodelle ja työsuhteen kesto mukailee asiakkaamme tarvetta.

Tarjolla on erinomainen työpaikka hyvässä työporukassa sekä erittäin hyvät mahdollisuudet pitkään työsuhteeseen. Jos tämä kuulostaa sinun seuraavalta työpaikaltasi, laita hakemuksesi pian! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Jonne Myller, 050 341 7993, jonne.myller@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,