RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Hitsaaja pyörityskoneelle Kangasniemelle

  • Sijainti Kangasniemi
  • Julkaistu 30.08.2024, 0:00
  • Haku päättyy 22.09.2024, 0:00
  • 22.09.2024, 0:00

Hitsaaja pyörityskoneelle Kangasniemelle

Haemme asiakasyrityksellemme Kangasniemelle hitsaajaa kokoaikatyöhön.

Hakemamme henkilö voi olla jo kokeneempi alan osaaja tai vasta alalle valmistunut. Työtehtäviin annetaan hyvä perehdytys. Reipas asenne ja ahkera ote työntekoon ovat avainasemassa.

Työhön kuuluu paksun materiaalin 8/10/12,5 hitsaamista sekä hitsaamista pyörityskonetta apuna käyttäen.
Työajat ovat pääasiassa päivätyötä arkisin, tarvittaessa toivomme kuitenkin myös 2-vuorovalmiutta.
Työsuhde on aluksi määräaikainen RTK-Henkilöstöpalvelun kautta. Tämän jälkeen on mahdollisuus vakinaistua osaksi isoa kansainvälistä yritystä, jossa pääsee halutessaan kehittämään omaa osaamistaan ja etenemään uralla.
Tehtävä täytetään heti sopivan henkilöiden löydyttyä, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman pian palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin klo 9-15 HR-asiantuntija Iina Pyymäki iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi tai wa/sms/puh 044 412 4058.

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,