RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Betonimylläri/-laborantti Betset Oy:lle

  • Sijainti Karstula
  • Julkaistu 24.07.2024, 0:00
  • Suljettu 14.08.2024, 0:00

Betonimylläri/-laborantti Betset Oy:lle

Betonimylläri/-laborantti Betset Oy:lle

Betset on suomalainen perheyhtiö ja yli 70 vuoden kokemuksen ja ammattitaidon lisäksi, koko Betsetin toiminta perustuu vastuullisuuteen, yhdessä tekemisen kulttuuriin sekä rohkeasti asioihin tarttumiseen. Betset on Suomen toiseksi suurin elementtitoimittaja.

Tehtävän kuvaus:
Betset Oy etsii tiimiinsä Betonimylläriä/-laboranttia Kyyjärven tehtaalle. Kyyjärvellä valmistettavia tuotteita ovat seinäelementit, jännebetoni- ja teräsbetonirungot, ripalaattaelementit sekä ontelo- ja kuorilaattaelementit.
Työtehtävät ovat monipuolisia ja sisältävät laadunvalvontaa, betonimassan valmistusta sekä pieniä huolto- ja kunnossapitotöitä tehtaalla. Lisäksi vastuullasi on omalta osaltasi huolehtia työturvallisuudesta ja siisteyden ylläpidosta. Työskentely tapahtuu keskeytyvässä 3-vuorossa, joten odotamme joustavuutta ja valmiutta työskennellä eri vuorokaudenaikoina.

Katsotaan eduksi:
– Suoritettu betonilaborantti- ja betonimylläri-kurssi
– Hyvä paineensietokyky ja tarkkuus
– Tiimityöskentelytaito ja oma-aloitteisuus
– Täysi-ikäisyys

Tarjoamme:
– vakituinen ja kokoaikainen työsuhde alan johtavassa yrityksessä
– kilpailukykyinen palkkaus (rakennustuoteteollisuuden TES)
– mukavan ja yhteisöllisen työilmapiirin

Jos olet kiinnostunut monipuolisesta ja vastuullisesta työstä betonialalla, lähetä hakemuksesi meille mahdollisimman pian LikeIt-järjestelmän kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Rekrytoinnista vastaa RTK-Henkilöstöpalvelu ja ensimmäinen haastattelukierros suoritetaan Teams-haastatteluina. Toinen haastattelukierros pidetään Kyyjärven tehtaalla Betsetin tehdaspäällikön toimesta.

Lisätiedot:
Kyyjärven tehdaspäällikkö Jyrki Kainu vastaa mielellään kysymyksiin 29.7–9.8. arkisin klo 9–15 välillä (p. 040 3434 335).

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,