RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Asentaja (lukkoseppä), Ajan-Avain Oy, Helsinki 

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 09.09.2024, 0:00
  • Haku päättyy 26.09.2024, 0:00
  • 26.09.2024, 0:00

Asentaja (lukkoseppä), Ajan-Avain Oy, Helsinki 

Metalli-ja hitsaus asentaja (lukkoseppä), Ajan-Avain Oy, Helsinki

Ajan-Avain Oy on 57 vuotta alalla ollut lukkosepänliike, josta löytyy hyvänhenkistä ja osaavaa ammattitaitoa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallisuusalan tuotteita sekä lähes kaikkea mitä oviympäristöön liittyy lukitusturvallisuuden osalta mekaanisesta sähköiseen. Edustamme alan johtavia merkkejä ABLOY, iLOQ ym.

Työpaikkakuvaus:

Haemme joukkoomme metalli- ja hitsausasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluu kaikki oviympäristöön kuuluvat korjaus- ja asennustyöt, kuten saranoiden ja karmien korjausta sekä asiakkaidemme tilaamia muita hitsaustöitä. Kohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla. Mikäli innokkuutta opiskella lukkosepäksi metalli- ja hitsaustöiden osalta katsomme tämän hyväksi.

Asiakaskohteet ovat mm. asuin- ja toimitilakiinteistöjä, rakennustyömaita sekä merkittävän suuret sopimus asiakkaat. Työ on itsenäistä työtä vaihtelevissa kohteissa.

Odotamme hakijalta

· metallien tunnistaminen ja niiden työstäminen

· hitsaus osaamista

· kokemusta ja ymmärrystä ovista sekä karmirakenteista

· halua sitoutua työhön ja hyviä kommunikointitaitoja

· Nuhteetonta, rikosrekisteritöntä taustaa (tehtävävään valitusta tullaan teettämään turvallisuusselvitys)

Tarjoamme hyvän, kokemukseen ja osaamiseen perustuvan palkan. Kyseessä on päivätyö, päivittäinen työaika klo 8-16 tai 7-15. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Liitä CV ja hakemus palkkatoiveineen, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja arkisin klo 15-17:00 välillä; Jani Saarilehto p.045 260 0924 jani.saarilehto@ajan-avain.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: ,