RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Asbestipurkaja Joensuuhun

  • Sijainti Kontiolahti
  • Julkaistu 17.07.2024, 0:00
  • Suljettu 05.08.2024, 23:59

Asbestipurkaja Joensuuhun

Etsimme nyt asbestipurkajaa Joensuuhun!

Aiempi kokemus rakennustyömaalta katsotaan eduksi, mutta arvostamme erityisesti reipasta asennetta työntekoon sekä oma-aloitteisuutta. Tehtävä vaatii myös hyvää fyysistä kunto. Tässä työssä tarvitset asbestinpurkuun tarvittavat luvat sekä hallitset asbestinpurkuun liittyvät turvallisuusmääräykset. Lisäksi työturvallisuuskortti on tässä tehtävässä pakollinen.

Työsuhteessa noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta ja palkkaus on kokemuksen / sopimuksen mukaan.

Työt alkavat pikaisella aikataululla ja työsuhteen kesto on arviolta 1-2kk, mutta voi urakoiden ja aikataulujesi myötä kestää myös pidempään. Hyville tekijöille tarjoamme mielellämme jatkossakin uusia työmahdollisuuksia.

Kiinnostuitko? Työntekijä palkataan heti sopivan löydyttyä joten ole nopea ja laita hakemus tulemaan! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Jonne Myller, 050 341 7993, jonne.myller@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi – sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Osaamisalue: