Rikosseuraamuslaitos

Yliopettaja (Rikosseuraamusalan koulutuskeskus, RSKK)

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 04.10.2024, 16:17
  • Haku päättyy 21.10.2024, 16:00
  • 21.10.2024, 16:00

Yliopettaja (Rikosseuraamusalan koulutuskeskus, RSKK)

Rikosseuraamusalan koulutuskeskus (RSKK) on Rikosseuraamuslaitokseen kuuluva oppilaitos, jonka tehtävänä on antaa rikosseuraamusalan tutkintoon johtavaa koulutusta ja ammatillista lisäkoulutusta, sekä harjoittaa toimialaansa liittyvää tutkimus- ja kehittämistoimintaa. Koulutuskeskus sijaitsee Vantaan Tikkurilassa.

Yliopettajan viran opetusalueena on oikeudelliset aineet (mm. virkamiesoikeus, hallinto-oikeus ja rangaistusten täytäntöönpano) ja rangaistusten täytäntöönpanoa koskevien kansainvälisten normien ja suositusten (mm. vankeinhoitoa ja ihmisoikeuksia koskevat kansainväliset sopimukset) opettaminen Rikosseuraamusalan koulutuskeskuksen järjestämässä tutkinto- ja täydennyskoulutuksessa sekä Laurea-ammattikorkeakoulussa.

Lisäksi tehtävään kuuluu opinnäytetöiden ohjausta sekä osallistumista oman opetusalueen kehittämiseen ja tutkimiseen.

Työsuhde:Virkasuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Kiinteä palkka 4839 – 5211 €/kk
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Sanna Kohvakka, yksikönpäällikkö, puh. 050 472 3035, sanna.kohvakka@om.fi

Otso Lapinleimu, yliopettaja, puh.050-344 0747, otso.lapinleimu@om.fi

Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Rikosseuraamuslaitos

Me Rikosseuraamuslaitoksessa teemme vaikuttavaa työtä uusintarikollisuuden ehkäisemiseksi. Ydintehtävämme on yhdyskuntaseuraamusten ja vankeusrangaistusten täytäntöönpano sekä tutkintavankeuden toimeenpano. Meille tärkeitä arvoja ovat ihmisarvon kunnioittaminen ja oikeudenmukaisuus. Toimimme oikeusministeriön hallinnonalalla ja olemme osa rikosoikeudellista ketjua.

Rikosseuraamuslaitos on valtakunnallisesti toimiva virasto, jonka toimialueena on koko maa. Rikosseuraamuslaitos koostuu neljästä vastuualueesta, joita ovat kehittäminen ja ohjaus, asiakasprosessit, hallinto- ja tukipalvelut sekä operatiivinen toiminta. Lisäksi organisaatioon kuuluvat sisäinen tarkastus, johdon tuki, viestintä ja kansainvälinen toiminta.

Operatiivisesta toiminnasta vastaavaan vastuualueeseen kuuluu 11 rikosseuraamuskeskusta, jotka koostuvat alueittain vankiloista ja yhdyskuntaseuraamustoimistoista.