RestaUra oy

Sali- ja/tai keittiöapulainen Pancho Villaan

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 12.09.2024, 8:31
  • Haku päättyy 30.09.2024, 23:45
  • 30.09.2024, 23:45

Sali- ja/tai keittiöapulainen Pancho Villaan

Tehtävänä esim. saliapulainen, foodrunner/blokkari, keittiöapulainen, tiskari. Sekä keittiön että salin tehtävien hallitseminen on plussaa ja mahdollistaa enemmän työtunteja.

Keittiön puolella tehtävät vaihtelevat astiahuollosta misaamiseen ja osaamisesi / kehittymishalujen mukaan voit päästä tarttumaan myös muihin keittiön tehtäviin.

Salissa huolehdit siisteydestä blokkari-foodrunnerina, ja tartut mahdollisuuksien mukaan myös keittiön tehtäviin. Taitojen karttuessa mahdollisesti tarjolla myös tarjoilijan tehtäviä.

Salin puolella toiveena suomen- ja englanninkielen kohtuullinen osaaminen, keittiössä englanti ja suomenkielen ravintolasanasto. Hygienia- ja anniskelupassi plussaa.

Kuulostiko siltä, että tämä on juuri sinun työsi? Haluamme kuulla sinusta lisää!

Kerro itsestäsi ja lähetä CV:si hakulomakkeemme kautta, joka löytyy verkkosivuiltamme: https://www.restaura.fi/hakemus. Mainitse hakemuksessasi mitä tehtävää ja miltä paikkakunnalta haet.

Aloitamme haastattelut samantien ja palkkaamme sitä mukaan kun sopivia henkilöitä löytyy!

Pyrithän välttämään hakemuksen lähettämistä sähköpostilla tietoturvasyistä!

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka TES
Työskentelyaika:Päivätyö, Iltatyö, Arkisin, Viikonloppuisin
Paikkoja:2
Hakuohjeet:Kerro itsestäsi ja lähetä CV:si hakulomakkeemme kautta, joka löytyy verkkosivuiltamme: https://www.restaura.fi/hakemus. Mainitse hakemuksessasi mitä tehtävää ja miltä paikkakunnalta haet.
Lisätietoja tarvittaessa antaa ravintolapäällikkö Michael Paavola, p. 050 5488624.

Aloitamme haastattelut samantien ja palkkaamme sitä mukaan kun sopivia henkilöitä löytyy!

Pyrithän välttämään hakemuksen lähettämistä sähköpostilla tietoturvasyistä!

Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

RestaUra oy

Pancho Villa on meksikolaishenkinen ravintola, joka tarjoaa maukkaita hampurilaisia, herkullisia pihviannoksia ja muita herkkuja meksikolaiseen tyyliin. Reilut annoksemme valmistuvat ammattitaidolla ja ylpeydellä hyvistä raaka-aineista itse tekemällä. Suomen Franchising-Yhdistys on valinnut ravintolaketju Pancho Villan Vuoden 2024 Franchisingketjuksi.