Remeo Refining Oy

Projektityöntekijä, Vantaa vaaralliset jätteet

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 12.06.2024, 13:00
  • Haku päättyy 12.10.2024, 23:59
  • 12.10.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Projektityöntekijä, Vantaa vaaralliset jätteet

Mitä tuntuisi työ kiertotalouden suunnannäyttäjänä? Remeo on yksi merkittävimmistä ympäristöhuoltoalan yrityksistä Suomessa ja tunnettu huipputeknologiastaan. Työkavereinasi olisivat robottilajittelijoiden lisäksi 450 ammattilaista ympäri Suomen. Me remeolaiset hoidamme asiakkaidemme jätehuollon kuljetuksesta jätteen kierrätykseen joko uutena materiaalina tai energiana ja tarjoamme alan parasta kierrätysastetta, jotta voimme yhdessä vähentää Suomen CO2-päästöjä. 

Haemme määräaikaista projektityöntekijää Vantaalle (Helsingin kaupunki Työtä Hankinnoilla) 

Työ pitää sisällään mm. kohdekartoituksia asiakkaiden tiloissa pääkaupunkiseudulla, erilaisia varastotehtäviä ja arkistontuhouspalveluun liittyviä tehtäviä. 

Tehtävä liittyy Helsingin kaupungin Työtä Hankinnoilla -toimintamalliin ja tästä syystä palkattavan henkilön on asuttava Helsingissä ja oltava työllistämisehdon täyttävä työtön työnhakija.  

Tehtävä on osa-aikainen 20 – 40 tuntia viikko. Työt suoritetaan pääosin arkisin klo 7 – 17 välisenä aikana. Tehtävään annetaan kattava perehdytys.

Odotamme sinulta ajokorttia, asiakaspalveluhenkisyyttä ja vähintään alkeistason tietoteknisiä taitoja sekä kykyä työskennellä suomen kielellä.

Eduksesi on, jos sinulta löytyy työturvallisuuskortti, trukkikortti ja sinulla on jo aikaisempaa kokemusta varastotyöstä. Tärkeintä tehtävässä pärjäämisen kannalta on kuitenkin halu oppia sekä hyvä asenne työntekoa kohtaan.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää yhdeksän kuukautta. Tehtävään valitulle tehdään päihdetestaus.

Kiinnostuitko, olisiko tämä sinun tuleva työpaikkasi?

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian.

Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, olethan rohkeasti yhteydessä!

Lisätietoja antaa Saara Viljakainen saara.viljakainen@remeo.fi 

Remeo on suomalainen kiertotalousyritys, joka toimii ympäristöhuoltoalalla. Kehitämme ja investoimme uusiin kiertotalouden ratkaisuihin, joilla eilisen roskat palautetaan hyötykäyttöön, huomisen raaka-aineiksi. Kiertotalous on merkittävässä roolissa taistelussa ilmastonmuutosta vastaan ja missionamme on Suomen CO2 -päästöjen vähentäminen kierrätysasteen noston avulla. Jätteiden muuntaminen uusiomateriaaliksi on arvoketjun kriittisin ja haastavin vaihe, johon tarjoamme markkinan parhaat ratkaisut. Toimimme valtakunnallisesti ja työllistämme 450 kiertotalousammattilaista. 

Osaamisalue: