Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Rakennusapulainen

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 09.09.2024, 13:07
  • Haku päättyy 22.09.2024, 23:59
  • 22.09.2024, 23:59

Rakennusapulainen

Etsimme nyt rakennusapulaisia työskentelemään asiakkaallemme Oulun alueella!

MITÄ TYÖHÖN KUULUU?

Työhösi rakennusapulaisena voi kuulua monipuolisia tehtäviä, kuten kantamista,
raivaamista ja kokeneempien ammattilaisten avustamista työssään. Oman osaamisesi ja kokemuksen mukaan voit päästä tekemään haastavampiakin tehtäviä, joten kerrothan siis hakemuksessasi, millaista kokemusta rakennusalalta sinulta jo löytyy. Työt ajoittuvat pääsääntöisesti arkisin 7:00-15:30 välille. Kyseessä on vuokratyösuhde, jolloin Sihti on työnantajasi.

MITÄ TOIVOMME SINULTA?

Rakennusapulaisen töiden aloittaminen vaatii työturvallisuuskortin ja reippaan asenteen. Aikaisempi työkokemus rakennusalalta tai alan koulutus on plussaa, mutta uskomme töiden opettavan. Jos sinulla on oma auto käytössä, se helpottaa kauemmille työmaille kulkemista. Reipas tekemisen meininki ja yhteistyötaidot ovat rakennusapulaiselta kaivattavia ominaisuuksia.

MITÄ VOIMME TARJOTA SINULLE?

Sinulle voimme tarjota mielenkiintoisia työkohteita, mukavat työkaverit, sekä laadukkaat työvarusteet. Lisäksi oma paikallinen yhteyshenkilösi auttaa sinua kaikkiin työskentelyyn liittyvissä asioissa Oulun toimistoltamme käsin.

MITEN HAET PAIKKAA?

Meille voit hakea ilmoituksessa olevan linkin kautta sähköisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Kreeta Hurskainen
kreeta.hurskainen@sihti.fi
040 4863829

SIHTI YRITYKSENÄ

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja! Sihti on vuonna 2009 Tampereella perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut rakentamisen, teollisuuden ja huoltoseisokkien toimialoihin. Kauttamme voit löytää urasi ensimmäisen pestin tai hakeutua ammattitaitoasi vastaavaan työhön – toimimme koko Suomen laajuisesti yhdeksällä paikkakunnalla. Vuokratyö Sihdillä tarkoittaa sitä, että voit oman tilanteesi mukaan työskennellä keikkatöissä, projektiluontoisesti tai kokoaikaisessa ja pitkäaikaisessa työsuhteessa.

Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita – intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

klikkaa www.sihti.fi, tervetuloa meille!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:5
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: