Rekrymesta Henkilöstöpalvelut Oy

Sprinkleriasentaja

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 04.09.2024, 11:16
  • Haku päättyy 19.09.2024, 23:59
  • 19.09.2024, 23:59

Sprinkleriasentaja

Rekrymesta Henkilöstöpalvelut Oy on 2019 perustettu henkilöstöpalvelualan ammattilainen. Välitämme työntekijöitä läpi Suomen 25 vuoden vankalla kokemuksella. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia työmahdollisuuksia sekä mahtavia urapolkuja. Työnantajana olemme luotettava ja joustava, autamme ja olemme tukenasi kaikissa työelämän eri vaiheissa.

Etsimme ammattitaitoisia ja kokeneita SPRINKLERIASENTAJIA pääkaupunkiseudulle. Urakkaporukalle on töitä tarjolla runsaasti ja palkka on loistava.

Työtä tehdään myös itsenäisesti, joten työssä tarvitset monipuolisen osaamisen. Aikaisempi kokemus sprinkleriasennuksesta vaaditaan ja sen lisäksi:

* LVI koulutusta + kokemus vähintään 5 vuotta
* Voimassaoleva työturvallisuuskortti
* B-ajokortti
* Sujuva suomen kielen taito
* Huolellista ja tarkkaa työnjälkeä

Haluamme löytää työtehtävään ammattitaitoiset ja luotettavat henkilöt, ketkä ovat valmiita sitoutumaan vakituiseen työsuhteeseen asiakkaallemme. Mikäli suoriudut työstäsi hyvin ja työnjälkesi on hyvä, on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan palvelukseen.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemus alla olevasta linkistä tai laita vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveen kanssa osoitteeseen: emma.ingberg@rekrymesta.fi tai soita Joonakselle 040 052 6634

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:6
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: