Rekrymesta Henkilöstöpalvelut Oy

Henkilöstömyyjä Tampereelle

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 03.09.2024, 14:47
  • Suljettu 18.09.2024, 23:59

Henkilöstömyyjä Tampereelle

Rekrymesta Henkilöstöpalvelut Oy on 2019 perustettu henkilöstöpalvelualan ammattilainen. Välitämme työntekijöitä läpi Suomen 25 vuoden vankalla kokemuksella. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia työmahdollisuuksia sekä mahtavia urapolkuja. Työnantajana olemme luotettava ja joustava, autamme ja olemme tukenasi kaikissa työelämän eri vaiheissa.

Rekrymesta on vahvassa kasvussa ja haemme nyt organisaatioomme lisää osaajia. Laajennamme Tampereen toimipistettämme jonka, vuoksi etsimme joukkoomme uutta työkaveria vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle.

Etsimme ammattitaitoista henkilöstömyyjää, B2B-kaupan osaajaa osaksi työyhteisöämme. Meillä tehdään töitä kasvuhakuisesti, mutta rennolla otteella ja huumoria unohtamatta. Mikäli olet jo henkilöstöalan konkari ja/tai omaat vahvoja verkostoja tietyltä toimialalta, saatat olla etsimämme henkilö.

Henkilöstöalalla myyjän tehtävässä operoit saumattomasti asiakasrajapinnassa, pyrkien yhdistämään oikean työpaikan, oikeaan tekijään. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat niin asiakasyhteydenpito eri kanavissa, asiakastapaamiset kuin myös omien tilausten resurssointi yhdessä HR:n kanssa.

Toivomme, että olet aktiivinen, nautit työskentelystä sekä yksin, että tiimissä, pystyt toimimaan paineen alla ja uskallat nostaa niin puhelinta, kuin kytkintä toimiston pihasta lähtiessäsi tapaamisiin. Menestyäksesi kyseisessä tehtävässä, omaat jo taustaa B2B-myynnistä mieluiten henkilöstöalalta tai vahvoja verkostoja.

Tarjoamme tehtäävän valitulle henkilölle vakituisen työsuhteen, erittäin motivoivan palkkamallin (omat toiveesi huomioiden) sekä mahdollisuuden hypätä matkaan Rekrymestan kasvuun.

Käymme hakemuksia läpi niiden saapumisjärjestyksessä ja kutsumme sopivat henkilöt haastatteluun lähiviikkoina. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit, jätä hakemus alla olevasta linkistä tai laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: jami.hamalainen@rekrymesta.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Jami, puh. & WhatsApp 050 358 8245.

Työsuhde:Yrittäjyys
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: