Rekryluuri Oy

Venekorjaaja, Leevene Oy

  • Sijainti Hanko
  • Julkaistu 09.09.2024, 23:03
  • Haku päättyy 22.09.2024, 23:59
  • 22.09.2024, 23:59

Venekorjaaja, Leevene Oy

Etsimme nyt venekorjaajaa Leevene Oy:n ammattitaitoisen porukan vahvistukseksi, Hangon Lappohjan toimipisteelle.

Työtä on tarjolla kokoaikaisesti ja vakituisesti, mutta tilanteesi mukaan voidaan sopia myös lyhyemmästä tai osa-aikaisesta työsuhteesta.

Leevene Oy on erikoistunut lujitemuoviveneiden ympärivuotiseen korjaamiseen, ja se palvelee pääasiassa vaurioituneiden veneiden omistajia sekä vakuutusyhtiöitä. Yrityksellä on jo pian 40 vuoden kokemus alalta, ja tänä päivänä Leeveneellä on venekorjaamot Turun Satavassa, Helsingin Lauttasaaressa sekä syksystä 2022 alkaen myös Hangon Port of Lappvikissa. Lue lisää: www.leevene.fi

TEHTÄVÄNKUVA

Venekorjaajana työskentelet itsenäisesti vaurioituneiden lasikuituveneiden korjauksen ja huoltojen parissa. Veneet ovat pääsääntöisesti matkaveneitä. Työskentelemme lämpimässä korjaamohallissa ympärivuotisesti.

TOIVOMME SINULTA

– Olet venealan ammattilainen ja sinulla on kädentaitoja sekä vankka kokemus lasikuitutöistä. Matkaveneiden rakenteet, kalusteet, tekniikka ym. ovat tuttuja ja olet kiinnostunut veneistä.
– Venekorjaajan työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, huolellisuutta sekä ahkeraa työskentelyotetta.

TARJOAMME

Leevene tarjoaa sinulle vakituisen, mukavan työn vakavaraisessa yhtiössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä ammatissasi. Saat tehtäviisi hyvän perehdytyksen ja sinulla on kokeneita ammattilaisia tukenasi. Työpaikkana olemme joustava ja luotettava, ja rennossa työyhteisössämme viihdytään hyvin!

MUUT TIEDOT

– Työsuhde on vakituinen.
– Työaika ma-pe pääsääntöisesti klo 8-16. (Mahdollista sopia osa-aikaisuudesta tarpeesi mukaan.)
– Palkkaus sopimuksen mukaan/ palkkatoive.
– Työn aloitus sopivan henkilön löydyttyä, sopimuksen mukaan.

NÄIN HAET

Leevene Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 22.9.2024. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592. (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta).

———

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja avustamme työnantajaa esivalinnoissa. Työnantaja huolehtii työhaastatteluista ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Työsuhde:Toimeksianto Rekrytointitoimeksianto: Leevene Oy
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Leevene Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 22.9.2024. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: