Rekryluuri Oy

Markkinatutkija/ data-analyytikko, Value Clinic Oy

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 11.09.2024, 13:24
  • Haku päättyy 09.10.2024, 23:59
  • 09.10.2024, 23:59

Markkinatutkija/ data-analyytikko, Value Clinic Oy

Value Clinic Oy on Suomen johtava autoiluun erikoistunut markkinatutkimus- ja data-analytiikkayritys. Olemme osa markkinatutkimuskonsernia ja toimimme reilun kahdenkymmenen data- ja tutkimusammattilaisen voimin Helsingin Ruoholahdessa. Toimintamme on kansainvälistä ja olemmekin viime vuosina laajentaneet palvelutarjontamme kattamaan myös muut Pohjoismaat.

Etsimme nyt kokopäiväiseen työsuhteeseen kokenutta markkinatutkijaa/data-analyytikkoa mukaan tiiviiseen joukkoomme, kehittämään johtavia autoalan ratkaisuja.

Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittää osaamistasi markkina-analytiikan asiantuntijana autoalalla. Vastaat tutkimusten kokonaisvaltaisesta toteutuksesta, osallistuen kaikkiin tutkimusprosessin vaiheisiin. Lisäksi pääset osallistumaan monipuolisesti Power BI -pohjaisten datatyökalujen ylläpitoon ja päivitykseen asiakasyrityksille, asiakaskoulutuksiin ja konsultointiprojekteihin. Tehtävässä onnistuminen edellyttää vahvaa ongelmanratkaisukykyä, selkeää viestintää tuloksista sekä projektinvetotaitoja. Osaamisen kartuttua pääset kehittämään sekä osaamistasi että prosessejamme hyvin laajasti ja itsenäisesti.

Työskentelet pääasiassa Helsingin toimistossamme, mutta työhön voi sisältyä jonkin verran matkustamista. Työsuhteen alussa sinut perehdytetään tehtäviisi ja yrityksen toimintaympäristöön. Palkkaus sopimuksen mukaan.

SOPIVALTA HAKIJALTA ODOTAMME:

– Vähintään 2-3 vuoden kokemusta kyselytutkimuksista, autoalan kyselytutkimuskokemus nähdään eduksi
– Kykyä rakentaa informatiivisia ja visuaalisesti kiinnostavia dashboard-ratkaisuja Power BI:tä tai vastaavaa alustaa hyödyntäen
– Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
– Hyvät viestintä- ja esiintymistaidot

ARVOSTAMME MYÖS SEURAAVIA TAITOJA JA KIINNOSTUSTA:

– Autoalan tuntemus tai kokemus
– Ruotsin, tanskan ja/tai norjan kielen taito
– Kyselyohjelmistojen tuntemus ja kokemus
– Liiketoiminta- ja markkinointitaidot
– Laajojen datakokonaisuuksien käsittelyn ja analysoinnin hallintaa, työkaluina Python ja/tai SQL
– Kykyä ymmärtää ja ratkaista monimutkaisia ongelmia, sekä tunnistaa ja toteuttaa prosessien parannuksia oma-aloitteisesti ja ratkaisukeskeisesti
– Azure- ja Databricks-ympäristöjen tuntemus

ME TARJOAMME SINULLE:

– Monipuolisen työtehtävän laajenevassa yrityksessä, jossa on loistavat mahdollisuudet.
– Joustavat työajat ja täydet etätyövälineet
– Tiiviin kollegaryhmän ja erinomaisen työilmapiirin alan johtavassa markkinatutkimusyrityksessä
– Keskeisellä paikalla sijaitsevan juuri uudistetun toimiston Helsingissä, Ruoholahdessa
– Erinomaiset henkilöstöedut (lounasetu, työnantajan tukema työmatkalippu, työnantajan tukema majoitus, hammashuolto, puhelinetu, internet, kuntosali, viikoittainen palkallinen urheilutunti, Virikeseteli ja sairauskuluvakuutus)
– Mielenkiintoista työtä alan huipputiimissä, tutustu toimitusjohtajaamme LinkedInissä: https://www.linkedin.com/in/teemu-rennola-65079216/

NÄIN HAET

Rekrytoinnin alkuvaihetta Value Clinicin kanssa hoitaa Rekryluuri Oy. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 9.10.2024. Rekrytointiprosessi etenee koko hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592. (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta).

———-
Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja avustamme työnantajaa esivalinnoissa. Työnantaja huolehtii työhaastatteluista ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Työsuhde:Toimeksianto Rekrytointitoimeksianto: Value Clinic Oy
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Rekrytoinnin alkuvaihetta Value Clinicin kanssa hoitaa Rekryluuri Oy. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 9.10.2024.
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,