RekryDiili Oy

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja Pirkanmaalle!

  • Sijainti Pirkanmaa
  • Julkaistu 26.07.2024, 0:00
  • Suljettu 26.08.2024, 0:00

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja Pirkanmaalle!

Etsitään Yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa Määräaikaiseen Työsuhteeseen Pirkanmaalle!

Oletko intohimoinen yhdistelmäajoneuvonkuljettaja, jolla on vahva kokemus ratin takana? Haluatko työskennellä monipuolisessa ja dynaamisessa ympäristössä, jossa jokainen päivä tuo mukanaan uusia haasteita ja mahdollisuuksia? Jos vastasit kyllä, meillä on sinulle täydellinen tilaisuus!

Miksi tämä työpaikka on juuri sinulle?

1. Monipuoliset työtehtävät: Täällä yksikään päivä ei ole samanlainen! Kuljetat rahtia eri kohteisiin ja nautit kauniista maisemista samalla kun teet tärkeää työtä.

2. Osaava ja kannustava tiimi: Meillä pääset osaksi tiimiä, jossa arvostetaan ammattitaitoa ja tiimihenkeä. Saat aina tarvitsemasi tuen ja pääset oppimaan uutta.

3. Kilpailukykyinen palkkaus: Arvostamme kovaa työtäsi ja haluamme palkita sinut siitä kunnolla. Meillä saat kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut.

Mitä odotamme sinulta?

  • Voimassa oleva yhdistelmäajoneuvonkuljettajan ajokortti (CE-luokka)
  • Aikaisempaa kokemusta yhdistelmäajoneuvon kuljettamisesta
  • Hyvää fyysistä kuntoa ja valmiutta fyysiseen työhön
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä ja positiivista asennetta
  • Kykyä työskennellä itsenäisesti ja vastuullisesti

Työsuhteen kesto:

Tämä on määräaikainen työsuhde, joka tehdään keikkasopimuksella, eli työvuoroja voi sopia oman aikataulun mukaan!

Hae nyt!

Älä anna tämän mahdollisuuden lipua ohi! Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian. Jos olet juuri etsimämme henkilö, otamme sinuun yhteyttä ja kutsumme sinut haastatteluun.

Toimi heti!

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Paikkaa voit hakea suoraan nettisivuiltamme rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat tai täytä hakemus linkistä

Ota yhteyttä:

Jarno Korhonen

p. 040 127 1684
jarno.korhonen@rekrydiili.fi

Haluatko työskennellä jo pitkään alalla toimineessa, välittävässä ja vastuullisessa henkilöstöpalveluyrityksessä, jossa sinulla on mahdollista työskennellä eri pituisissa työsuhteissa eri asiakasyrityksissämme? Meillä on helposti lähestyttävä ja välittävä henkilökunta, jonka avulla pyrimme löytämään juuri sinulle sopivan työpaikan. Rekrytoimme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös työntekijöitä suoraan jatkuviin työsuhteisiin.

Miksi RekryDiili Oy?

RekryDiili on täyden palvelun henkilöstötalo, joka tunnetaan aidosta välittämisestä ja halusta luoda parempaa työelämää.

Palveluihimme kuuluu muun muassa vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit, sekä suorahaut. Toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja tehdään yhdessä huippudiili!

Osaamisalue:

RekryDiili Oy

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.