Rautavaaran kunta

Varhaiskasvatuksen opettaja

  • Sijainti Rautavaara
  • Julkaistu 02.10.2024, 10:33
  • Haku päättyy 15.10.2024, 16:00
  • 15.10.2024, 16:00

Varhaiskasvatuksen opettaja

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Rautavaaran päiväkotiin ajalle 21.10.2024-31.7.2025.

Rautavaaran päiväkoti on yksiryhmäinen päiväkoti, jossa lasten sensitiivinen ja yksilöllinen kohtaaminen ovat tärkeässä arvossa. Arjessa toimintamme muodostuu leikin, yhteisöllisyyden ja luonto oppimisympäristönä -teemojen ympärille.

Varhaiskasvatuksen opettajana työskentelet pedagogiikan ammattilaisena vastaten lapsiryhmän toiminnan ja opetuksen suunnittelusta, toteuttamisesta, arvioinnista sekä kehittämisestä. Työssäsi painottuu pedagoginen osaaminen ja sen tuominen osaksi lapsiryhmien toimintaa. Odotamme sinulta valmiutta rakentaa yhdessä muun henkilöstön kanssa päiväkodin toimintakulttuuria ja oppimisympäristöä lasten ja perheiden hyvinvointia sekä varhaiskasvatussuunnitelman tavoitteita tukevaksi.

Eduksi tehtävässä luetaan vahva pedagoginen työote, myönteinen ja ratkaisukeskeinen asenne myös haastavissa tilanteissa, hyvät vuorovaikutustaidot sekä taitoa kohdata varhaiskasvatusikäiset lapset ja perheet yksilöllisesti. Arvostamme kiinnostustasi ja kokemustasi lasten ja perheiden hyvinvointityöhön. Tehtävän tuloksellinen hoitaminen edellyttää lisäksi hyviä organisointitaitoja sekä kokemusta ja osaamista tiimityöskentelystä ja monialaisen yhteistyön toteuttamisesta.

Tarjoamme kehittämismyönteisen työyhteisön. Varhaiskasvatuksen opettajan työssä pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi työyhteisön, lasten ja perheiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) 26§ (75 § siirtymäsäännös) mukainen kelpoisuus varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään. Hakemukseen liitetään kelpoisuuden osoittavat todistukset. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa, tehtävään voidaan valita myös muutoin koulutukseltaan ja työkokemukseltaan sopiva henkilö.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot ovat kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaiset.

Kelpoisuusehdot täyttävän varhaiskasvatuksen opettajan palkka on 2700 €.

Tehtävään haetaan sähköisesti Kuntarekry.fi-palvelussa 15.10.2024 klo 16 mennessä. Ainoastaan Kuntarekryn kautta ja määräaikaan mennessä tulleet hakemukset huomioidaan.
Haastattelut suoritetaan viikolla 42.

Tarjoamme henkilöstöllemme muun muassa seuraavia etuja:
– lyhytaikaista majoitusta luontoisetuna
– viikoittaisen oikeuden työpaikkaliikuntaan (60 min)
– lakisääteistä laajemman työterveyden
– vuosittaisen jouluruokailun
– ePassi Flex
– tuettua työpaikkaruokailua ja vuosittaisen jouluruokailun
– työsuhdeasunto Rautavaaralla asuville työntekijöille

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 21.10.2024
Palkka:Kiinteä palkka OVTES
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Päiväkodin johtaja Minna Tirkkonen puh. 044 4525 795, minna.tirkkonen@rautavaara.fi
Rehtori Silja Kavilo puh. 040 8608 231, silja.kavilo@rautavaara.fi (9.10.-15.10.2024)
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Rautavaaran kunta

Meillä täällä Rautavaaralla on onnellisia ihmisiä luonnon kauneuden keskellä. Kaikki palvelut ovat lähekkäin kunnan ydintaajamassa eikä täällä ole ruuhkaa. Olemme pieni ja vireä noin 1 400 asukkaan kunta Itä-Suomessa, Pohjois-Savon maakunnan koillisosassa, Kainuun ja Pohjois-Karjalan rajalla. Naapurikuntiamme ovat Kuopio, Nurmes, Juuka, Lapinlahti, Sonkajärvi ja Sotkamo. Kunnassamme työskentelee noin 70 työntekijää erilaisissa työ- ja virkatehtävissä ja etsimme aika ajoin uusia osaajia kehittyvään joukkoomme.