Rajavartiolaitoksen esikunta

Taloussuunnittelija

  • Sijainti
  • Julkaistu 16.09.2024, 13:26
  • Haku päättyy 07.10.2024, 16:15
  • 07.10.2024, 16:15

Taloussuunnittelija

Haemme taloussuunnittelijaa, joka vastaa osaltaan Rajavartiolaitoksen vaativien hankkeiden (esimerkiksi vartiolaiva ja ilma-alusten hankinnat) kulujen oikeellisuudesta ja kirjanpidon tarkastamisesta sekä maksutositteiden laatimisesta ja laskujen käsittelystä. Tehtävään sisältyy taloushallinnon ulkomaankaupan tehtäviä. Taloussuunnittelija vastaa myös maksuaikakorttikulutapahtumien oikeellisuuden ja kierron valvonnasta M2-järjestelmässä, henkilöstön ohjeistuksesta ostotapahtumiin liittyen taloushallinnon näkökulmasta sekä kyseisen prosessin kehittämiseen osallistumisesta.

Taloussuunnittelijan tehtäviin kuuluu edellisten päätehtävien lisäksi vastuu ammatinharjoittajien YEL/MYEL -vakuutusmaksuprosessin ohjauksesta ja kehittämisestä taloushallinnon näkökulmasta sekä prosessiin liittyvistä menettelyistä huolehtiminen ja tarkastaminen. Hän vastaa myös Handi-järjestelmän ostajakäsittelyyn tulevien hankintapyyntöjen käsittelystä ja tilaajien ohjaamisesta.

Taloussuunnittelija osallistuu tehtäväalueensa liittyvien ohjeiden valmisteluun, ohjaus-, neuvonta- ja koulutustehtäviin, sektorin virkapostin käsittelyyn, automaation kehittämiseen sekä Rajavartiolaitoksen kirjanpito- ja tilinpäätöstehtäviin. Tehtävään sisältyy työparina toimivan taloussuunnittelijan sijaisuus.

Taloussuunnittelija pitää yhteyttä hankkeiden toimittajiin, kehittämis- ja järjestelmäpäälliköihin, hankintapyyntöjen tekijöihin sekä valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskukseen Palkeisiin.

Työsuhde:Virkasuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Muu Kts. palkan perusteet kohdasta perustiedot.
Työskentelyaika:Arkisin
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Taija Malinen
Sektorin johtaja
p. 0295421720
taija.malinen@raja.fi

Tiina Lundgren
Talouspäällikkö
p. 0295421711
tiina.lundgren@raja.fi

Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Rajavartiolaitoksen esikunta

Rajavartiolaitos turvaa kansalaisten arkea kaikissa oloissa vuoden jokaisena päivänä etenkin harvaan asutulla itärajalla sekä rannikolla ja saaristossa. Olemme ammattitaitoinen, luotettava ja yhteistyökykyinen sisäisen turvallisuuden viranomainen. Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja teemme töitä yhdenvertaisuuden eteen.

Päätehtäviimme kuuluvat rajavalvonta, rikostorjunta, merialueen turvallisuus, ympäristövahinkojen torjunta, kansainvälinen yhteistyö sekä maanpuolustus.

Raja- ja merivartijoille Rajavartiolaitoksella on oma koulutusjärjestelmänsä. Rajavartiolaitoksen upseerit koulutetaan Maanpuolustuskorkeakoulussa yhdessä puolustusvoimien upseerien kanssa. Siviilivirkatehtäviimme haemme jatkuvasti eri alojen asiantuntijoita.

Rajavartiolaitos on savuton työpaikka.

Rajavartiolaitoksen virkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on Suomen kansalainen ja täyttää valtion virkamieslain (750/1994) 6 ja 8 §:ssä säädetyt valtion viran yleiset kelpoisuusvaatimukset. Lisäksi hänen tulee olla elämäntavoiltaan nuhteeton ja luotettava.

Lisätietoja:
www.raja.fi/tule-toihin-rajalle
www.facebook.com/rajavartiolaitos
www.twitter.com/rajavartijat
www.instagram.com/rajavartiolaitos (@rajavartiolaitos)
www.linkedin.com/company/rajavartiolaitos-the-finnish-border-guard