Purso Oy

Controller Purso Groupille Nokian Siuroon

  • Sijainti Nokia
  • Julkaistu 23.07.2024, 14:00
  • Suljettu 15.08.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Controller Purso Groupille Nokian Siuroon

Controller Purso Groupille Nokialle

Etsimme Nokian Siuroon aktiivista ja kehittämishakuista CONTROLLERIA tukemaan konsernimme liiketoimintaa taloushallinnon näkökulmasta. 

Tässä tehtävässä tuotat liiketoiminnan tarpeisiin tietoa, mittareita ja analyysejä, jotka auttavat liiketoiminnan johtamisessa ja ohjaamisessa oikeaan suuntaan. Työtehtäviisi kuuluu mm.

  • Sisäisen laskennan ja raportoinnin tehtävät painottuen myynnin ja kustannuskehityksen tarkasteluun
  • Liiketoimintaa tukevien kannattavuuslaskelmien tuottaminen
  • Budjetointiprosessiin osallistuminen
  • Erilaisten muiden liiketoiminnan tarpeista nousevien raportointitehtävien hoitaminen
  • Taloushallinnon tietojärjestelmien kehittäminen

Päivittäiset työkalusi ovat excel ja Power BI. Näiden järjestelmien syvällinen osaaminen auttaa tässä tehtävässä onnistumista. 

Koulutustaustaltasi olet esimerkiksi laskentatoimen KTM tai liiketalouden tradenomi, ja sinulla on vähintään viiden vuoden verran työkokemusta vastaavista tehtävistä mielellään valmistavan teollisuuden palveluksessa. Olet kokenut taitaja talouden järjestelmien ja työkalujen parissa ja innokas kehittämään raportointi- ja suunnittelujärjestelmiä entistä tehokkaammiksi.  Olet aidosti kiinnostunut sisäisestä laskennasta liiketoiminnan päätösten tukena, työotteesi on ratkaisukeskeinen ja saat tehtäväsi hoidettua tehokkaasti myös kiireen keskellä.

Analyyttisena, oma-aloitteisena ja yhteistyötaitoisena henkilönä osaat löytää liiketoiminnan ja kannattavuuden osalta olennaiset tiedot ja syy-yhteydet lukujen takana. Osaat esittää tiedot selkeästi ja ymmärrettävästi. Projektityöskentely on sinulle tuttua ja luontevaa ja pystyt tarvittaessa toimimaan määrätietoisesti esimerkiksi taloushallinnon järjestelmien kehitys- ja käyttöönottoprojekteissa. Kommunikoit sujuvasti suomeksi sekä englanniksi.

Tässä tehtävässä pääset aidosti vaikuttamaan yrityksen menestymiseen ja kehittymiseen sekä saat erinomaisen mahdollisuuden omaan ammatilliseen kehittymiseen. Lisäksi tarjolla on kilpailukykyisen palkan lisäksi hyvät työsuhde-edut sekä ammattitaitoiset ja kannustavat työkaverit. Työtä voit tehdä osittain myös etänä. 

Esihenkilönäsi toimii talousjohtaja Timo Suuriniemi, jolta voit myös kysyä lisätietoja numerosta 050-5608271. 

Haethan tehtävä nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Eli lähetäthän hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian, mutta viimeistään 14.8.

*******************************************************************************************************

Purso Group Oy on suomalainen vakavarainen perheyhtiö, joka on jo yli kuuden vuosikymmenen aikana rakentanut vahvan aseman monipuolisena alumiiniasiantuntijana. Purso toteuttaa alumiiniset ratkaisut eri teollisuuden aloille, järjestelmäratkaisuja julkisivuihin sekä led-valaistukseen. Luja ammattitaito ja suunnitteluosaaminen takaavat kestävän lopputuloksen, asiakaslähtöinen palvelumalli varmistaa pitkät kumppanuudet. Yhtiö työllistää Suomessa noin 300 henkilöä, liikevaihto vuonna 2023 oli 112 MEUR. Suomen lisäksi yhtiö toimii vahvasti myös Ruotsissa ja Hollannissa. Purso Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 192 MEUR ja henkilöstöä noin 530. Purso on savuton ja päihteetön työpaikka. Työhön valitulta henkilöltä edellytetään puhdasta huumausainetestiä. www.purso.fi

Osaamisalue: