Posti Group

Jouluntekijöitä postikeskukseen, Oulu

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 17.09.2024, 14:00
  • Haku päättyy 25.10.2024, 0:00
  • 25.10.2024, 0:00

Jouluntekijöitä postikeskukseen, Oulu

Tänäkin jouluna välitämme jouluiloa toimittamalla miljoonia paketteja ja joulutervehdyksiä kautta maan. Olemmekin iloisia tarjotessamme joulusesongin ajaksi työpaikan suurelle määrälle jouluntekijöitä muun muassa jakelun, lajittelun ja asiakaspalvelun parissa ympäri Suomen.

Tule postinlajittelu ja -käsittelytöihin Oulun postikeskukseen ja välittämään jouluiloa!    

Lajittelijan työnkuvaan kuuluu kirjepostin lajittelu sekä koneellisesti että manuaalisesti eli käsin. Lisäksi haemme lajittelijoita joulun pakettilajitteluun. Lajittelussa erittäin tärkeää on tarkkuus ja huolellisuus, jotta joulutervehdykset ja muu posti pääsevät perille ajallaan. Myös ripeyttä toivotaan, sillä joulu on erityisen kiireistä aikaa. Tässä työssä ei tarvitse kuitenkaan pärjätä itse, sillä työkaveri on aina lähellä ja apua kannustetaan pyytämään, mikäli joku mietityttää.  Myös itse työhön tarjoamme kattavan perehdytyksen. Kerrothan kuitenkin hakemuksessasi, mikäli sinulta löytyy aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä! 

Töitä on tarjolla n. 30 tuntia/vko ja työskentelemme aamu-, ilta- ja yövuoroissa. Työsuhteet ovat määräaikaisia ja ensimmäiset alkavat marraskuun lopulla, mutta suurin osa työskentelee viikoilla 50 ja 51. Palkka määräytyy PAU:n työehtosopimuksen mukaan ja on 12,46 e/h+ mahdolliset vuorolisät.

Mitä toivomme sinulta?
Tarkkuutta, huolellisuutta ja ripeyttä
Pidät työskentelystä osana isompaa työyhteisöä
Uskallat pyytää apua tarvittaessa
Suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön

Miksi meille kannattaa tulla sesonkitöihin? 
Pääset työskentelemään yhdessä Suomen suurimmista yrityksistä. Työllistämme noin 17 000 ihmistä Pohjoismaissa ja Baltiassa ja toimintamme vaikuttaa miljoonien ihmisten jokapäiväiseen elämään
Me uskomme siihen, että jokainen postilainen ansaitsee välittävää johtajuutta. Kaikki esihenkilömme käyvät läpi Välittävä johtaja -koulutuksen ja me kaikki yhdessä rakennamme välittävää työkulttuuria
Saat erinomaisen mahdollisuuden kehittää omaa uraasi ja osaamistasi monipuolisten tehtävien, kehitysprojektien ja koulutusohjelmien kautta
Meillä edistetään monimuotoista ja yhdenvertaista työelämää. Lisäksi olemme alamme edelläkävijöitä kestävämmän tulevaisuuden rakentamisessa. Tavoitteemme on kuljettaa kokonaan fossiilittomasti vuoteen 2030 mennessä. Omat ja arvoketjumme päästöt pyrimme nollaamaan 2040 mennessä.
Meille turvallisuus on tärkeä osa jokapäiväistä toimintaamme, ja tavoitteemme on, ettei yhtään tapaturmaa tapahtuisi työpaikallamme. Kannustamme jokaista postilaista toimimaan turvallisesti, sitoutumaan yhteisiin pelisääntöihin ja edistämään näitä omalla toiminnallaan. 
Henkilöstöetuina tarjoamme kattavan työterveyshuollon Mehiläisellä.

Heräsikö kysymyksiä? Lisätietoja tästä tehtävästä antaa keijo.huotari@posti.com 

Näin rekrytointi etenee:
Rekrytoiva henkilö kutsuu valitut hakijat työhaastatteluun, joka pidetään Oulun postikeskuksessa Valituille henkilöille ilmoitetaan valinnasta puhelimella tai sähköpostitse Kaikille hakijoille ilmoitetaan rekrytoinnin päättymisestä sähköpostitse Työsopimuksen solmiminen valittujen henkilöiden kanssa.

Tulisitko sinä jouluntekijäksi? Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta careers.posti.com mahdollisimman pikaisesti, mutta viimeistään 24.10.2024 mennessä.

Arvostamme työyhteisössä monimuotoisuutta, yhdenvertaisuutta ja mukaan ottamista. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista, kuten eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. 

Tule mukaan välittämään jouluiloa!

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 30-0 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:20
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: