Pop & Jazz Konservatorion Säätiö sr

Big band -opettaja/kapellimestari

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 11.09.2024, 12:42
  • Haku päättyy 01.10.2024, 23:59
  • 01.10.2024, 23:59

Big band -opettaja/kapellimestari

Pop & Jazz Konservatorio hakee palvelukseensa sivutoimista Big band -opettajaa/kapellimestaria toistaiseksi jatkuvaan työsuhteeseen 1.1.2025 alkaen tai sopimuksen mukaan aiemminkin.

Tulet työskentelemään Arabianrannassa uudella kampuksella, hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella, osana nuorekasta ja dynaamista oppilaitosyhteisöä.

Olet aloitteellinen, itsenäinen, yhteistyökykyinen, joustava ja aikaansaava ja sovit Pop & Jazz Konservatorion toimintakulttuuriin ja työyhteisöön.

Toimenkuvaasi kuuluu big bandien vetäminen sekä AMP-opetus (yhdistetty perusopetuksen teoria- ja yhtyeopetus), opetuksen kehittäminen ja ohjaustehtävät sekä tarvittaessa myös muu osaamisprofiilisi mukainen opetus. Tehtäviisi kuuluvat myös verkko-opetus ja verkko-opetusmateriaalin tuottaminen.
Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva musiikkialan tutkinto ja riittävä työkokemus big bandien vetäjänä ja opettajana. Arvostamme pedagogista osaamista, kokemusta säveltämisen ja sovittamisen opetuksesta ja verkko-opetuksesta sekä rytmimusiikin alan työelämän tuntemusta.

Tehtävä on lähtökohtaisesti sivutoiminen noin 8 viikkotunnilla (kolme big bandia). Työaika sijoittuu pääosin arkipäiville, sisältäen myös iltatyötä. Hakijan osaamisprofiilin perusteella tehtävään voidaan tarvittaessa yhdistää muita konservatoriossa haettavana olevia tai rehtorin määrittelemiä tehtäviä mahdollisen päätoimisuuden saavuttamiseksi.

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen 8-0 tuntia viikossa.
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka Pätevän aineenopettajan palkka on 30,47€-31,02€/tunti
Työskentelyaika:Päivätyö, Iltatyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Hakemuksen, joka sisältää CV:n, pitää olla perillä viimeistään 1.10.2024 osoitteessa info@popjazz.fi. Viestin otsikkoon tunnus Big band -opettaja. Konservatorio varaa oikeuden jatkaa hakuaikaa, käyttää tarvittaessa suorahakua tai ottaa hakuprosessissa huomioon myös hakijoita, jotka eivät ole jättäneet hakemuksia hakuajan puitteissa. Hyviksi katsottavia hakijoita voidaan haastatella jo hakuaikana.
Lisätietoja antaa rehtori Janne Murto: janne.murto@popjazz.fi tai p. 040 7715285.

Tehtävään valittavan henkilön on ennen työskentelyn aloittamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilasta sekä toimitettava nähtäväksi rikostaustan selvittämislain mukainen, rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Lähettämällä hakemuksen hakija antaa Pop & Jazz Konservatorion Säätiö sr:lle oikeuden käsitellä henkilötietojaan haun edellyttämässä laajuudessa.

Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Pop & Jazz Konservatorion Säätiö sr

Pop & Jazz Konservatorio on rytmimusiikkiin erikoistunut musiikkialan harraste-
tavoitteista ja ammatillista koulutusta antava savuton ja yhdenvertainen musiikkioppilaitos.