Poolia IT Oy

Biztalk-kehittäjä (etätyö)

  • Sijainti Uusimaa
  • Julkaistu 02.10.2024, 12:05
  • Haku päättyy 01.11.2024, 0:00
  • 01.11.2024, 0:00

Biztalk-kehittäjä (etätyö)

Hei sinä IT-alan freelancer tai -yrittäjä – etsimme nyt kokenutta Biztalk-kehittäjää – 100 % etätyö!

Etsimme kokenutta Biztalk-kehittäjää – 100 % etätyö!

Haluatko työskennellä isossa, pitkäaikaisessa asiakasprojektissa ja olla mukana pääjärjestelmien uudistuksissa? Etsimme kokenutta Biztalk-kehittäjää vahvistamaan asiakkaamme tiimiä! Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä täysin etänä – missä tahansa EU-alueella.

Mitä tarjoamme:

-100 % etätyö
-Aloitus 12/2024 tai 01/2025
-Vähintään vuoden mittainen projekti (tuntityö)
-Täysiaikainen työskentely suositeltavaa
-Mahdollisuus vaikuttaa merkittävästi asiakkaan järjestelmäuudistuksiin

Mitä toivomme sinulta:

-Vahva kokemus Biztalk-kehityksestä ja integraatioista
-Pitkäjänteinen työote ja halu kehittyä osana huipputiimiä
-Sijainti EU-alueella (Suomen kielen taito ja Suomessa asuminen katsotaan eduksi)

Lisätiedot ja hakuohjeet

Jos olet valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi Biztalk-kehittäjänä ja haluat tehdä sen joustavasti etänä, tämä voi olla juuri oikea paikka sinulle – lähetä hakemuksesi jo tänään! 

Lisätietoja tehtävästä antaa Markku Laak (markku.laak@poolia.fi).

Mikäli kiinnostuit, niin kerro meille lisää itsestäsi ja taustastasi jättämällä CV:si ja lyhyt hakemuksesi mahdollisimman pian yhdessä tuntilaskutustoiveen / palkkatoiveen kanssa, sillä hakuprosessi on jo käynnissä ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä jatkoon eteneviin hakijoihin ja kerromme lisää asiakasympäristöstä ja tehtävistä.

Teemme erilaisia hakuja järjestelmästämme ja työnhakijanamme saat meiltä esim. tippi- ja uutiskirjeitä meillä avoinna olevista tehtävistä. Sinun kannattaakin siis olla aktiivinen ja seurata säännöllisesti avoimien työpaikkojemme tilannetta ja kiinnittää itsesi mukaan hakuun!

Poolia IT Oy

Poolia IT on ketterä ja alati kasvava rekrytointiyritys. Teemme tiiviisti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja meillä on useita asiakassuhteita, joiden kanssa saumaton yhteistyö on sujunut jo vuosia. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Arvostamme kaikkia hakijoitamme ja työntekijöitämme, mikä takaa sen, että työtä tehdään ihmisläheisesti. Työviihtyvyyttä luomme mm. toimimalla työnantajana joustavasti ja järjestämällä työntekijöillemme erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Osana Poolia Oy:tä olemme Henkilöstöala HELA:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: