Poolia Henkilöstövuokraus Kokkola

Työnjohtaja

  • Sijainti Pirkanmaa
  • Julkaistu 12.09.2024, 9:37
  • Haku päättyy 01.11.2024, 0:00
  • 01.11.2024, 0:00

Työnjohtaja

Työtehtävät

Etsimme energistä ja oma-aloitteista työnjohtajaa, joka myös käärii omat hihat ja tarttuu työhön. Tässä tehtävässä vastaat tuotannon sujuvasta toiminnasta, hallinnoit varastoa, huolehdit tilausten oikea-aikaisesta lähettämisestä sekä varmistat tuotteiden laadun ja oikeellisuuden. Tehtäviisi kuuluvat myös tuotannonsuunnittelu sekä esimiestyö.

Työ on kokoaikatyötä, ja työajat sijoittuvat klo 6-16 välille.

Odotamme

Kokemusta metalliteollisuudesta (ohutlevy)
Kokemusta työnjohdon tehtävistä konepajalla
Hyvää englannin kielen taitoa

Tehtävässä tarvitaan hyviä lähiesimiestaitoja sekä perus Office-taitoja, ja tehtävään soveltuva koulutus katsotaan eduksi. Koulutusta tärkeämpiä ovat kuitenkin kokemus, asenne ja esimiestaidot.

Tarjoamme

Mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät
Mahdollisuuden kehittää omaan osaamista
Kannustavan palkkauksen osaamisen mukaan

Jos koet olevasi motivoitunut, oppimishaluinen ja aktiivinen työnjohtaja, voit olla etsimämme henkilö.  Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian! Käymme hakemukset läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antavat Christa Sebire: christa@poolia.fi tai Viivi Chan: viivi@poolia.fi.

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Henkilöstöala HELA ry:n jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: