Poolia Henkilöstövuokraus Helsinki

Työnjohtaja

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 30.07.2024, 15:19
  • Haku päättyy 23.09.2024, 0:00
  • 23.09.2024, 0:00

Työnjohtaja

Etsimme asiakasyrityksellemme Oy Hako Ground & Garden Ab:lle aktiivista työnjohtajaa Vantaan korjaamolle. 

Työnkuva 
Työnjohtajana toimit mekaanikkojen esimiehenä ja vastaat työtilauksien vastaanotosta ja ohjauksesta korjaamolla. Suunnittelet työprosessit ja valvot niiden läpimenoa sovitusti. Vastaat myös uusien koneiden toimituksien aikataulutuksesta sekä niiden läpimenoprosessista. Työhön kuuluu myös yhteydenpitoa asiakkaisiin ja ulkomaisiin päämiehiin teknisissä asioissa. 

Kyseessä on kokoaikatyö, ja työaika on arkisin klo 8-16. Työllistyt suoraan asiakasyritykseen.  

Odotamme 
Esimiestaidot ja tiimin johtamistaidot 
Hyvät organisointitaidot 
Hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito 
Arvostamme aikaisempaa kokemusta kone- tai autokorjaamotyöstä, mutta voit olla myös sopivan koulutuksen omaava, alan uusi tekijä 
Tarjoamme 
Mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisen yrityksen sisällä sekä kattavan perehdytyksen ja kannustavan palkkauksen. Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä, ja kehittämään korjaamon toimintaa. 

Kiinnostuitko? 
Hae paikkaa jättämällä CV:si ja yhteystietosi järjestelmäämme. Toimi pian, sillä etenemme haussa jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä antaa Viivi Chan, viivi@poolia.fi tai Christa Sebire, christa@poolia.fi 

Oy Hako Ground & Garden Ab
Oy Hako Ground & Garden kuuluu saksalaiseen Hako Groupiin, jonka liikevaihto on 400 miljoonaa euroa, ja joka työllistää 2500 ihmistä ympäri maailmaa. Hakon tuotteisiin kuuluvat niin sisä- kuin ulkotilojen puhtaanapitolaitteet, kuten Hako, Toro, Yamaha ja Ventrac. Tämän lisäksi heidän palveluihinsa kuuluvat huoltopalvelut ja varaosamyynti. 

HUOM! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: