Poolia Henkilöstövuokraus Helsinki

Mekaanikko

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 15.08.2024, 13:19
  • Haku päättyy 07.10.2024, 0:00
  • 07.10.2024, 0:00

Mekaanikko

Etsimme motivoitunutta ja osaavaa korimekaanikkoa liittymään tiimiimme Vantaan toimipisteelle. 

Työn kuvaus

Työtehtäviisi kuuluvat raskaankaluston vauriokorjaukset, kuten maalaus, pohjatyöt, hitsaustyöt ja erilaisten osien, kuten puskureiden ja takaovien vaihdot. Työ on fyysisesti vaativaa ja edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Työympäristö voi olla pölyinen, joten suojainten käyttö on välttämätöntä. Tämä on loistava tilaisuus henkilölle, joka arvostaa vakautta ja pitkäaikaisia työsuhteita. Työ on päivätyötä ja kyseessä on kokoaikatyö, 37,5 tuntia viikossa. 

Edellytykset
Suomen tai englannin kielen taitoa 
Kokemus automaalauksesta on eduksesi 
Vahva asenne työntekoon ja halu oppia uutta
Tulityökortti

Tarjoamme
Mahdollisuuden työskennellä kokeneessa ja huumorintajuisessa tiimissä
Työsuhde on määräaikainen Poolia Henkilöstövuokrauksen kautta
Perusterveyshuollon 

Kiinnostuitko?
Hae paikkaa jättämällä CV:si ja yhteystietosi järjestelmäämme. Toimi pian, sillä etenemme haussa jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Viivi Chan, s-posti: viivi.chan@poolia.fi tai Christa, s-posti: christa@poolia.fi.  

Poolia
Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Henkilöstöala HELA ry:n jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori