Poolia Henkilöstövuokraus Helsinki

Asentaja / Tekninen asiantuntija

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 16.08.2024, 8:15
  • Haku päättyy 07.10.2024, 0:00
  • 07.10.2024, 0:00

Asentaja / Tekninen asiantuntija

Haluatko olla osa tiimiä, joka kehittää huollon organisaatiota ja tarjoaa asiakkailleen ensiluokkaista palvelua? Etsimme nyt asiakkaallemme Vantaan korjaamolle ennakkoluulotonta ja asiakaspalveluhenkistä asentajaa, jolla on teknistä osaamista ja halua kehittyä alan huippuammattilaiseksi.

Työnkuva 

Toimit sekä korjaamolla että liikkuvana keikka-asentajana, jossa pääset työskentelemään erilaisten ulkoalueiden hoitokoneiden, kuten golf- ja imulakaisukoneiden, parissa. Kun kokemus karttuu, toimit asiakkaidemme teknisenä tukena. Tämä voi sisältää esimerkiksi uusien koneiden käyttö- ja huoltokoulutuksia sekä teknistä tukea myynnin yhteydessä. Suoritat lisäksi korjaamolla ja asiakkaiden luona koneiden huolto- ja korjaustöitä sekä uusien koneiden varusteluja toimitusprosesseissa. Työ on kokoaikatyötä ja työajat sijoittuvat arkipäiville. 

Odotamme

Tekninen osaaminen: Sinulla on joko aiempaa kokemusta ulkoalueiden hoitokoneista tai vahva tekninen tausta muulta alalta. Hyvä tietotekninen osaaminen on myös tärkeää, sillä käytämme erilaisia järjestelmiä työnohjaukseen ja tuotekohtaisten materiaalien hallintaan.
Asiakaspalveluhenkisyys: Olet ulospäinsuuntautuva ja nautit työskentelystä asiakkaiden kanssa. Sinulla on halua ymmärtää asiakkaiden tarpeita ja tarjota heille parasta mahdollista palvelua.
Sitoutuneisuus ja oppimishalu: Olet ennakkoluuloton ja valmis oppimaan uutta sekä kehittämään osaamistasi.
B-ajokortti: Tämä on ehdoton vaatimus liikkuvaa työtä ajatellen.

Tarjoamme

Räätälöity työnkuva: Tehtäväsi ja vastuualueesi muotoutuvat aiemman kokemuksesi ja osaamisesi perusteella. Saat mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä työssäsi.
Kannustava palkkaus: Tarjoamme kilpailukykyisen ja kannustavan palkan, joka huomioi osaamisesi ja kokemuksesi.
Ammattitaitoinen tiimi: Pääset työskentelemään kokeneiden ammattilaisten kanssa, jotka tukevat ja perehdyttävät sinua tehtävään.
Monipuolinen työympäristö: Tarjoamme vaihtelevia ja haastavia työtehtäviä, joissa voit hyödyntää ja kehittää teknistä osaamistasi.

Kiinnostuitko? 

Hae paikkaa jättämällä CV:si ja yhteystietosi järjestelmäämme. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Viivi Chan, viivi@poolia.fi ja Christa Sebire, christa@poolia.fi. 

Oy Hako Ground & Garden Ab

Oy Hako Ground & Garden kuuluu saksalaiseen Hako Groupiin, jonka liikevaihto on 400 miljoonaa euroa, ja joka työllistää 2500 ihmistä ympäri maailmaa. Hakon tuotteisiin kuuluvat niin sisä- kuin ulkotilojen puhtaanapitolaitteet, kuten Hako, Toro, Yamaha ja Ventrac. Tämän lisäksi heidän palveluihinsa kuuluvat huoltopalvelut ja varaosamyynti. 

HUOM! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

 

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: