Poolia Finance

Talousosaajille uusia haasteita!

  • Sijainti Uusimaa
  • Julkaistu 01.10.2024, 10:59
  • Haku päättyy 18.11.2024, 0:00
  • 18.11.2024, 0:00

Talousosaajille uusia haasteita!

Kiinnostaako haastavat ja laadukkaat konsultoivan taloushallinnon tehtävät? Oletko tarkka, vastuuntuntoinen ja haluat auttaa asiakkaita menestymään? Tämä paikka on juuri sinulle! Etsimme nyt talousosaajia kasvaville ja menestyville tilitoimistoasiakkaillemme pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden kehittyä ja kasvattaa osaamistasi osana asiantuntevaa ja joustavaa tiimiä, jossa pääset vastaamaan monipuolisesti asiakkaidesi talousasioista, kuten kirjanpidosta, tilinpäätöksistä ja veroilmoituksista.

Jos haluat olla mukana auttamassa asiakkaita menestymään ja kehittämään omaa ammattitaitoasi, tämä on tilaisuutesi! Tule kasvamaan ja kehittymään arvostettujen asiakasyrityksiemme tiimeissä, jotka tarjoavat asiakkailleen kattavia taloushallinnon ja konsultoinnin palveluita. Tässä roolissa pääset työskentelemään konsultoivalla otteella ja auttamaan asiakkaita kehittämään liiketoimintaansa. Haemme juuri sinua, joka arvostat laatua, tarkkuutta ja asiakaslähtöistä palvelua.

Tehtäväsi:

Työssäsi vastaat nimettyjen asiakkaittesi kirjanpidosta, tilinpäätöksistä, veroilmoituksista ja raportoinnista. Osallistut myös aktiivisesti talouskonsultaatioon ja ohjaat asiakkaita heidän liiketoimintaansa tukevissa talouden kysymyksissä. Työtehtäviisi sisältyy asiakastyötä ja yhteydenpitoa viranomaisten kanssa. Sähköisen kirjanpidon järjestelmät ovat päivittäisiä työkaluja, joiden avulla viet asiakkaidesi talousasiat uudelle tasolle. Asiakasyrityksemme hoitavat pääsääntöisesti osakeyhtiömuotoisien yrityksien tai isompien konsernien taloushallintoa.

Odotamme sinulta:

-Vahvaa kokemusta kirjanpidosta, tilinpäätöksistä ja veroasioista
-Kokemusta sähköisestä taloushallinnosta
-Soveltuvaa taloushallinnon koulutusta ja sujuvaa suomen kielen taitoa
-Konsultoivaa, ratkaisukeskeistä työotetta sekä tiimihenkisyyttä
-Kiinnostusta kehittyä ja kasvaa ammatillisesti

Mitä tarjoamme sinulle:

Tässä tehtävässä sinulla on erinomainen mahdollisuus kasvattaa osaamistasi osana osaavaa tiimiä, joka tarjoaa monipuolisia talous- ja neuvontapalveluita. Saat mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi jatkuvasti ja osallistua vaativiin asiakastoimeksiantoihin, jotka tuovat eteesi monipuolisia ja kiinnostavia haasteita.

Asiakkaamme panostavat työntekijöidensä hyvinvointiin sekä ammatilliseen kasvuun. Tarjolla on kattavat edut, joustava työympäristö sekä mahdollisuus hybridityöskentelyyn.

Hakuohjeet:

Älä jätä tilaisuuttasi käyttämättä – nyt on täydellinen hetki edetä taloushallinnon urallasi. Lähetä hakemuksesi jo tänään ja ota askel kohti uusia haasteita ja ammatillista kehittymistä! Lähetä meille CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tämä voi olla sinun tilaisuutesi! Ilmoitus poistetaan, kun tehtävä on täytetty. Huomioithan, että hakemuksellasi ilmaiset kiinnostuksesi taloushallinnon asiantuntijarooliin tilitoimistoasiakkaillamme. Emme vastaanota tiedusteluja tästä avoimesta poolista, vaan otamme sinuun yhteyttä henkilökohtaisesti, kun sopivia toimeksiantoja avautuu.

Poolia – Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Henkilöstöala HELA:n jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Työsuhde:Yrittäjyys
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:5
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,