Poolia Finance

Kirjanpitäjä

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 26.09.2024, 12:46
  • Haku päättyy 31.10.2024, 23:59
  • 31.10.2024, 23:59

Kirjanpitäjä

Haussa uusi tiimiläinen – talousammattilainen – Hyvä Tyyppi!

Etsimme tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen nuorekkaalle ja ketterälle tilitoimistoasiakkaallemme TalousSatamalle. TalousSatama tarjoaa kaikille osakeyhtiömuotoisille asiakkailleen asiantuntevaa, joustavaa ja luotettavaa palvelua niin talous- kuin veroasioidenkin osalta. Yrityksen maine on todella vahva ja asiakaskunta kasvussa, tämän vuoksi etsimmekin nyt uutta tiimiläistä liittymään heidän supermukavaan ja osaavaan työporukkaansa.

Työtehtävät

Tässä tehtävässä vastaat asiakkaittesi juoksevasta kirjanpidosta, veroilmoituksista sekä raportoinnista ja tilinpäätöksistä niin kuukausi- kuin vuositasolla, sinulla on myös palkkahallinnosta kokemusta. Lisäksi hoidat viranomaisyhteyksiä ja annat aktiivista neuvontaa ja ohjausta asiakkaille taloushallinnon ja verotukseen liittyvissä asioissa. Toimit osana asiantuntevaa tiimiä, joka koostuu liiketalouden ja taloushallinnon ammattilaisista. Tavoitteena on tarjota asiakkaille kokonaisvaltaista tukea heidän taloutensa hallintaan liittyvissä kysymyksissä.

Odotamme sinulta 

-Vahvaa kokemusta itsenäisestä kirjanpidosta, tilinpäätöksistä ja verotukseen ja viranomaisiin liittyvistä ilmoituksista. 
-Kokemusta sähköisestä kirjanpidosta (asiakkaamme käyttää Procountoria ja Netvisoria). 
-Tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta. 
-Sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. 
-Kokemus tilitoimistotyöstä katsotaan eduksi kuten myös KLT-tutkinto tai halukkuus sen suorittamiseen. 

Toivomme, että olet tarkka ja tunnollinen talousammattilainen, jolla on loistava asiakaspalveluasenne. Tehtävässä menestymiseen tarvitaan vastuunkantokykyä, proaktiivisuutta sekä kykyä toimia tiimipelaajana. Arvostamme myös intoa kehittää ja kasvattaa omaa osaamistasi sekä kiinnostusta yritystoiminnasta kokonaisuutena.

Miksi meille?

Asiakkaallamme TalousSatamalla pidetään todella tärkeänä työssä jaksamista, ja tämän vuoksi yritys tarjoaa työntekijöilleen aidosti mukavan työyhteisön lisäksi ergonomisen työpisteen, laajan terveysturvan, toimitilan tiloissa vapaan kuntosalin käytön, joustotyöajan sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Luontaisesti mukana tulee puhelin- ja lounasetu. Palkkaus muodostuu henkilön kokemuksen ja työpanoksen perusteella, jonka lisäksi yhtiöllä on erillinen, kaikille työntekijöille yhdenmukaisin ehdoin toteutettu kannustinjärjestelmä, jotka yhdessä nostavat palkka-ansion alan keskiarvoa suuremmaksi.

TalousSataman uudenkarhea toimisto sijaitsee Espoossa, aivan kauppakeskus Ison Omenan läheisyydessä ja työskentelymalli on hybridimuotoinen. Työskentelytapa on itsenäinen, joustava, luottamuksellinen sekä toista kunnioittava. Kollegaa autetaan tarvittaessa ja sinuun luotetaan.

Hakuohjeet

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen ja ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää. Vastaamme mielellämme.

Huomioithan, että tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän siis hakemuksesi hakujärjestelmämme kautta mitä pikimmin! Ilmoitus poistetaan, kun tehtävä on täytetty. Lisätietoja tehtävästä antaa Poolian Senior rekrytointikonsultti Sanna Majava (sanna@poolia.fi / 020 7290 838).

TalousSatama Oy

TalousSatama on perheomisteinen täyden palvelun tilitoimisto Espoossa ja Turussa. Asiakaskuntamme koostuu osakeyhtiöistä, joiden osalta meillä on pitkä kokemus. Keskitymme sähköisen taloushallinnon palvelun tarjoamiseen, mikä hyödyttää sekä meitä että asiakkaitamme kohti tehokkaampaa taloushallintoa.

Tavoitteenamme on olla haluttu ja pidetty taloushallinnon kumppani pitkällä aikavälillä. Perheomisteisuutemme näkyy tahtotilanamme tehdä yritystoimintaa pitkäjänteisesti ja meillä on vahva sitoutuminen kehittää palvelujamme aidosti asiakkaan etua silmällä pitäen. Arvostamme avointa kulttuuria ja asiakkaan kuunteleminen on meille tärkeää. Emme halua piiloutua ruudun taakse, vaan istumme mielellämme alas keskustelemaan tarpeistanne.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,