Polar Lights Tours Oy

Asiakaspalvelija

  • Sijainti Kittilä
  • Julkaistu 03.06.2024, 11:01
  • Haku päättyy 30.09.2024, 16:00
  • 30.09.2024, 16:00

Asiakaspalvelija

Olet etsimämme tiimin jäsen, jos omaat auttavaisen, joustavan, rohkean ja sinnikkään asenteen. Olet parhaimmillasi asiakaspalvelussa ja tykkäät työskentelystä ulkona kelillä kuin kelillä ja olethan taitava erilaisten ihmisten kanssa.
Työmme tällä alalla on nopeatempoista ja muutokset päiväohjelmissa edellyttävät sinulta tiimin jäsenenä mielen hallintaa, myönteistä asennetta, oma-aloitteisuutta ja uteliaisuutta oppia uutta.
Asiakkaiden vastaanotto, opastaminen ja turvallisuudesta huolehtiminen sekä kotaruokailuiden tarjoilu sekä erämökkien siistiminen ovat tärkeimmät työtehtäväsi.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Päivätyö, Iltatyö, Arkisin, Viikonloppuisin
Paikkoja:5
Hakuohjeet:Työt alkavat marraskuussa 2024 ja jatkuvat talvikauden 2025 loppuun. Mahdollisuus työllistyä myös ympärivuotisesti. Oma auto suositeltava liikkumiseen majoituksen ja työpaikan välillä.
Hakuaika 15.06-30.09.2024. Toimithan nopeasti, teemme haastatteluja hakuajan sisällä ja täytämme paikan joustavasti heti sopivan henkilön löytyessä.
Vapaamuotoiset hakemukset suositusten kera osoitteeseen: info@polarlightstours.fi
Tiedustelut: Sähköpostilla osoitteeseen info@polarlightstours.fi tai soittamalla numeroon +358 40 413 9248 ma-pe klo 10-13.
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

Polar Lights Tours Oy

Olemme perinteinen perheomisteinen hevos- ja rekikoiratila Suomen Lapissa, Levin läheisyydessä. Ystävälliset ja iloiset Alaskan huskymme, alkuperäiset suomenhevosemme, porot ja koko tiimimme toivottavat sinut tervetulleeksi vieraaksemme! Vierailun aikana kerromme eläinystäviemme elämästä historiasta, vuosirytmistä ja koulutuksesta. Mikäli haluat, viemme sinut kokemaan turvallisen mutta jännittävän retken Suomen Lapin luontoon.