Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

YLE-erikoistuva klinikkapaikat 2026, Joensuu; määräaikainen (id5577)

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 01.09.2024, 10:00
  • Suljettu 16.09.2024, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

YLE-erikoistuva klinikkapaikat 2026, Joensuu; määräaikainen (id5577)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

”Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!”

 

 

Siun sotessa on haettavana 15.9.2024 mennessä määräaikaisia virkoja keskussairaalaan, yleislääketieteeseen erikoistuville lääkäreille

Yleislääketieteeseen (YLE) erikoistuvien lääkäreiden Pohjois-Karjalan keskussairaalan muiden kliinisten erikoisalojen klinikkapaikkajaksotklinikkapaikat tulevat keskitetysti hakuun vuoden 2026 osalta. 

  • 3-virkapohjaa, YLE-erikoistuvat voivat toivoa koulutustarpeidensa mukaisen sijoittelun kaikkiin klinikoihin. Virkoja ei ole kiinnitetty tiettyyn klinikkaan, tulija voi toivoa erikoisaloja ja toiveita pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan (riippuu mm. erikoisalan koulutusmahdollisuudesta toivottuna aikana).
  • Jakson pituus 3-6 kk

Klinikkajaksojen jakamisessa KYS-erva-alueella sovelletaan yhtenäisiä kriteerejä, jotka ovat:

  • Erikoislääkärikoulutuksen opinto-oikeus UEF:ssa tai virka alueen terveyskeskuksessa, myös määräaikaisen opinto-oikeuden saaneet voivat hakea jaksoja, mutta koejakso täytyy olla suoritettuna ennen klinikkajakson alkua (= jakso myönnetään ehdollisena)
  • Opintojen vaihe; mielellään puolet erikoistumisesta tehty 
    • Hakuajan alkuun mennessä suoritetut työjaksot hyväksytään laskemista varten 
    • Vaadittavat dokumentit: opinto-oikeus, lyhyt CV, kuulustelun suorittamistodistus
  • Erikoislääkärikuulustelun (YLE) suorittaminen (kuulustelu voimassa 4 vuotta)
  • (ei ensisijaisuutta hakukertojen perusteella)

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä.

Määräaikainen virka täytetään sopimuksen mukaan. Määräaikaisessa virassa voi olla koeaika. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. 

Noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi paikallissopimusta.

Jätä hakemus sähköisesti.

Lisätietoja voit kysyä myös: laakari@siunsote.fi; rekrytointisuunnittelija Laura Naumanen laura.naumanen@siunsote.fi p. 013 330 4216

Joensuussa 1.9.2024

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden 

Osaamisalue: