Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Terveyskeskuslääkäri: Digisotekeskus, Joensuu (id9016)

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 29.08.2024, 9:00
  • Suljettu 16.09.2024, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Terveyskeskuslääkäri: Digisotekeskus, Joensuu (id9016)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

”Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!”

HAEMME 15.9.2024 MENNESSÄ VAKITUISEEN VIRKAAN

terveyskeskuslääkäriä

Digitaaliseen sosiaali- ja terveyskeskukseen (digisote-keskus)
 
 

Tehtävänkuvaus

Pidätkö uusien toimintamallien kehittämisestä kliinisen työn ohella? Inspiroiko sinua moniammatillisen tiimin kanssa työskentely? Oletko kiinnostunut etänä työskentelystä? Haluaisitko vaikuttaa työnkuvaasi ja tehtäviisi? Tässä on sinulle täydellinen työ!

Digitaalinen sote-keskus toimii osana Siun soten terveys- ja sairaanhoitopalveluiden vastaanottopalvelujen palvelualueen terveysasematoimintaa ja etsimme nyt lääkäriä moniammatilliseen joukkoomme! 

Voit työskennellä etänä tai läsnä – tai näitä yhdistellen. Työnkuvaasi kuuluu digisotekeskuksen palveluiden kehittäminen moniammatillisen tiimin kanssa sekä kliininen työ etäyhteyksien avulla. Olemme ottaneet viime keväänä käyttöön uuden digitaalisen palvelualustan, jonka käyttöä laajennamme ja toiminnan kehittämiseen tarvitsemme osaamistasi.

Saat kattavan perehdytyksen työhösi ja koko tiimin tuen työskentelyn tueksi. Lisäksi järjestämme säännölliset palaverit työtehtäviisi ja kehitykseen liittyen ylilääkärin kanssa. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työn sisältöön, myös osa-aikatyö onnistuu. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta perusterveydenhuollosta sekä etälääkärinä työskentelystä.

Työyhteisön esittely

Digisote-keskuksessa tiimissäsi työskentelee muun muassa hoitajia, fysioterapeutteja, sosiaaliohjaajia ja lääkäreitä sekä lisääntyvässä määrin myös muita toimijoita. Toivomme, että arvostat eri ammattilaistemme osaamista ja olet halukas kehittämään yhä syvempää yhteistyötä yli ammattiryhmärajojen. Tulevaisuudessa digisotekeskuksessa on tarkoitus jatkaa uusien palveluiden integroimista osaksi toimintaa sekä tehostaa ammattilaisten taitoja moniammatilliseen työskentelyyn.

Kelpoisuusehdot

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Eduksi katsotaan erikoislääkärin pätevyys yleislääketieteestä tai muulta soveltuvalta erikoisalalta. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta terveyskeskuslääkärin tehtävistä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta etälääkärinä toimimisesta. Lisäksi edellytämme Sinulta hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.  

Palkkaus ja edut

Noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta. Uuden uraporraspalkkausmallin mukainen laillistetun lääkärin tehtäväkohtainen palkkahaitari on 6596,05 – 7203,77 €/kk ja erikoislääkärin tehtäväkohtainen palkkahaitari 7531,28 – 7921,76 €/kk, jonka lisäksi on mahdollista ehtojen täyttyessä soveltaa mm. paikallista rekrytointilisää, työkokemuslisää sekä lisäpätevöitymiseen perustuvaa henkilökohtaista lisää.

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä:

  • Työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti
  • Erilaisia pikapalkitsemisen muotoja
  • ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna (palvelussuhteen kestäessä yhdenjaksoisesti vähintään puoli vuotta) max 200 € vuodessa
  • Tyhy-rahan sekä työnantajan tuen yhteisölliseen toimintaan
  • Työsuhdepolkupyöräedun
  • Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
  • Henkilöstöetuuksina Siun sotessa on tarjolla myös mm. lainattavia/vuokrattavia vapaa-ajan tiloja ja välineitä, tilapäismajoitusta/soluasuntoja sekä yritysten tarjoamia etuja

Autamme mahdollisuuksiemme mukaan myös puolison työnsaannissa sekä asunnon etsimisessä.

Lisätiedot 

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Palvelussuhteeseen ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Kysy rohkeasti lisätietoja ylilääkäri Tomi Kiialalta tomi.kiiala@siunsote.fi p. 013 330 7836 tai vs. palvelupäällikkö Riitta Myyryltä riitta.myyry@siunsote.fip. 013 330 7589 (ajalla 2.9 -15.9).

Tässä hakemuksessa käytetään anonyymia eli nimetöntä rekrytointia. Haluamme turvata aidosti kaikille tasa-arvoisen kohtelun rekrytoinnissa. Valinta haastatteluihin tehdään koulutuksen, osaamisen sekä työkokemuksen perusteella. Täytä kaikki järjestelmän kysymät tiedot. Jätä avoimesta tekstikentästä pois kaikki tiedot, mistä sinut voi tunnistaa. Esihenkilö näkee cv:n vasta haastatteluvalinnan jälkeen. Katso tarkempi ohjeistus tästä linkistä: ohje

Virkaa haetaan sähköisesti.  

Joensuussa 29.8.2024

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

 

Osaamisalue: