Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Palveluvastaava: lastensuojelu (Mintunkuja), Joensuu (id9114)

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 15.10.2024, 9:00
  • Haku päättyy 29.10.2024, 23:59
  • 29.10.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Palveluvastaava: lastensuojelu (Mintunkuja), Joensuu (id9114)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

”Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!”

HAEMME 29.10.2024 MENNESSÄ VAKITUISEEN  VIRKAAN

Palveluvastaavaa

Mintunkujalle 2.1.2025 alkaen
 
 

Tehtävänkuvaus

Lastensuojeluyksikössä Mintunkujalla on neljä asuinyksikköä (kriisisijoitus vastaanottokoti, pienten alakouluikäisten pitkäaikaisyksikkö ja kaksi nuorten pitkäaikaisyksikköä Vehkapolku ja Kissanminttu). Työyhteisömme on moniammatillinen työyhteisö, jolta saa vahvaa tukea oman ammatillisuuden kehittämisessä ja joka sisältää vahvaa osaamista ja ammattitaitoa lasten- ja nuorten kanssa tehtävästä työstä. Mintunkujalla työskennellään lasten ja nuorten kanssa lastensuojelun sijaishuollossa. Huolehdimme lasten arjesta, koulunkäynnistä ja päivähoidosta sekä perheen kanssa tehtävästä yhteistyöstä.

Palveluvastaava vastaa osaltaan yksikön päivittäistoiminnan järjestämisestä ja palvelun yhteensovittamisesta asiakaslähtöiseksi. Palveluvastaavan keskeisenä tehtäväkokonaisuutena ovat mm. huolehtia toiminnan sujuvuudesta ja yhteistyöstä asiakkaan sekä hänen verkostojensa kanssa. Hän edistää yksikön työhyvinvointia ja vastaa myös osaltaan perehdytyksestä sekä opiskelijaohjauksesta. Tehtäviin kuuluu vahvasti toiminnan kehittäminen yhteistyössä yksikön henkilöstön ja esihenkilön kanssa.

Työ edellyttää kokemusta työskentelystä lastensuojelussa, valmiuksia kehittämistyöhön, tiimi- ja verkostotyöhön sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme lapsilähtöistä työotetta, hyvää organisointikykyä, vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä paineensietokykyä. Eduksi katsomme kokemuksen lastensuojeluyksikössä, erityisesti haastavien nuorten kanssa työskentelystä .

Palveluvastaavan virassa on keskimääräinen yleistyöaika, työhön kuuluu jonkin verran iltatyötä ja myös viikonloppuvuoroja. Tarjoamme perehdytyksen, työnohjauksen sekä tiimin ja yksikön muiden palveluvastaavien sekä esihenkilön tuen.

Työyhteisön esittely

Työyhteisö koostuu eri koulutustaustoista. Työtilamme ovat valmistuneet vuonna 2019, joihin muutimme Utrasta, jossa aikaisemmat sijaishuoltoyksiköt sijaitsivat. Jokaisella asiakkaalla on oma huone, joissa he majoittuvat sijoituksensa ajan. Toiminta on moniammatillista ja yhteistyötahojen kanssa ollaan tekemisissä päivittäin. Asiakaspaikkoja meillä on 24.

Meillä on työskentelee sosionomeja, lähihoitajia, yhteisöpedagogeja, sairaanhoitajia sekä nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajia. Henkilöstöä on yhteensä 37 työntekijää.

Työpaikan sijainti: Mintunkuja 3a, 80220 Joensuu

Kelpoisuusehdot

Palveluvastaavalta odotamme sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen laillistusta tai lupaa toimia sosionomin tai geronomin tehtävissä.

Lisäksi edellytämme työkokemusta lastensuojelun sijaishuoltoyksiköstä ja nuorten kanssa työskentelystä.

Palkkaus ja edut

Tehtäväkohtainen palkka on: 3215,37 euroa / kk. 

Maksamme henkilöstöllemme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksesi määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • työsuhdepolkupyörä
  • laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
  • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella

Lisätiedot 

Tehtävän aloitus on alustavasti suunniteltu ajalle 2.1.2025, mutta otamme hakijoiden toiveet huomioon ja olemme avoimia neuvottelemaan ajankohdasta.  Tavoitteenamme on luoda joustava työympäristö, joka sopii sekä sinulle että meille. Joten ilmaise rohkeasti toiveesi, jotta voimme yhdessä löytää sopivan ratkaisun.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002). Tehtävässä on koeaika kuusi (6) kuukautta.

Lisätietoja antaa vs. palveluesihenkilö Karoliina Kokko, puh. 013 330 5847, karoliina.kokko@siunsote.fi

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 15.10.2024

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

Osaamisalue: