Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Palveluesihenkilö: terapiapalvelut, Kontiolahti (id9064)

  • Sijainti Kontiolahti
  • Julkaistu 19.09.2024, 9:00
  • Haku päättyy 06.10.2024, 23:59
  • 06.10.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Palveluesihenkilö: terapiapalvelut, Kontiolahti (id9064)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

”Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!”

                                              HAEMME 6.10.2024 MENNESSÄ VAKITUISEEN VIRKAAN

                                                                                  Palveluesihenkilöä

                                         Kuntoutuksen palvelualueella terapiapalveluissa 1.1.2025 alkaen

                                                     

Tehtävänkuvaus

Sinua odottaa mielenkiintoinen lähiesihenkilön työnkuva fysio- ja toimintaterapian sekä apuvälinepalvelun parissa perusterveydenhuollossa. Olet kiinnostunut ja innostunut johtamaan Kontiolahden, Enon, Ilomantsin, Kiteen, Tohmajärven ja Rääkkylän alueen terapiapalveluita. 

Palveluesihenkilön tehtävässä korostuvat moniammatillinen yhteistyö, tavoitteellinen työskentelytapa sekä työyhteisö- ja muutosjohtaminen valmentavalla työotteella. Palveluesihenkilö vastaa työyksiköidensä fysio- ja toimintaterapian sekä apuvälinepalvelun suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä. Palveluesihenkilöllä on perehtymisen ja työn tukena tiivis kollegaverkosto ja yhteistyö palvelupäällikön kanssa.

Työyhteisön esittely

Kokonaisuuteen kuuluvat Kontiolahden, Enon, Ilomantsin, Kiteen, Tohmajärven ja Rääkkylän alueen terapiapalvelut. Yksiköt palvelevat alueen asukkaita tuottaen tarpeen mukaisia lääkinnällisen kuntoutuksen fysioterapia-, toimintaterapia- ja apuvälinepalveluja. 

Palveluesihenkilön työparina toimii tiimivastaava. Työyhteisöissä työskentelee palveluesihenkilön työnjohdon alaisuudessa fysioterapeutteja, toimintaterapeutteja ja kuntohoitajia. Työyhteisöissä tehdään moniammatillista yhteistyötä lääkäreiden, hoitohenkilökunnan, eri kuntoutusammattilaisten ja monien muiden eri alojen edustajien sekä heidän esihenkilöidensä kanssa.

Työpaikan sijainti: Kontiolahden terveysasema 

Kelpoisuusehdot

Kelpoisuutena virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia terveydenhuollon ammattitehtävissä sekä ylempi korkeakoulututkinto.

Edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja moniammatillisen yhteistyön taitoja, työkokemusta esimies- ja/tai asiantuntijatehtävistä lääkinnällisen kuntoutuksen parista sekä vahvaa tuntemusta kuntoutuksen kliinisestä työstä sekä verkostotyöskentelystä. Arvostamme kykyä johtaa toimintaa muuttuvassa toimintaympäristössä sekä aktiivista otetta näyttöön perustuvan toiminnan johtamiseen.

Palkkaus ja edut

Tehtäväkohtainen palkka on: 3712,9 euroa / kk.

Maksamme henkilöstöllemme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksesi määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • työsuhdepolkupyörä
  • laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • ePassi liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
  • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella

Lisätiedot 

Työn aloituksesta neuvottelemme mielellämme hakijoiden kanssa. Tavoitteenamme on luoda joustava työympäristö, joka sopii sekä sinulle että meille. Joten ilmaise rohkeasti toiveesi, jotta voimme yhdessä löytää sopivan ratkaisun.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa on koeaika kuusi kuukautta.

Lisätietoja antavat palvelujohtaja Jussi Malinen, p. 013 3304272 jussi.malinen@siunsote.fi ja palvelupäällikkö Ritva Mönkkönen, p. 013 3307951  ritva.monkkonen@siunsote.fi

Virkaan haetaan sähköisesti. 

Joensuussa 19.9.2024

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

 

Osaamisalue: