Pirkanmaan hyvinvointialue

Tekniikan erikoisammattilainen, Kiinteistöpalvelut, Tampere

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 18.09.2024, 8:20
  • Haku päättyy 06.10.2024, 23:59
  • 06.10.2024, 23:59

Tekniikan erikoisammattilainen, Kiinteistöpalvelut, Tampere

Kiinteistöhallinta ja toimitilapalvelut huolehtii rakennuttamisesta ja teknisistä palveluista asiakasyksiköille ja niiden tiloille sekä turvallisuus-, jätehuolto- ja ulkoaluepalveluista. Ylläpitopalveluiden vastuuyksikkö vastaa sairaaloiden toimintaympäristön kunnossapidosta, olosuhteista ja turvallisuudesta. Lisäksi yksikkö ylläpitää kiinteistöjen teknisiä järjestelmiä sekä tuottaa sairaaloiden osastoille pienkorjauksia ja remontointitöitä.

Tekniikan erikoisammattilaisena tehtäviisi kuuluu Tays Keskussairaalan ylläpitopalveluiden LVI-osaston vastuulla olevien tilojen ja teknisten järjestelmien käyttö ja kunnossapito sekä ennakkohuoltojen tekeminen. Teknisiä järjestelmiä, joihin tehtävät kohdistuvat, ovat pääosin ilmanvaihto- ja jäähdytysjärjestelmät. Työtehtävässä pääpaino tulisi olemaan ilmanvaihtojärjestelmien huolloissa ja ylläpidossa.

Hyvinvointisi on meille tärkeää ja haluamme tarjota käyttöösi kattavat Pirkanmaan hyvinvointialueen henkilöstöedut:
– vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla
– työnantajan lounasedun Epassilla
– Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan: https://virkistyvapaalla.fi/
– työterveyshuollon palvelut
– sopimuksen mukaan mahdollisuus työaikaliukumien käyttöön, mikä helpottaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista.
Tutustu palkkaukseen ja henkilöstöetuihimme tarkemmin: https://www.pirha.fi/tietoa-meista/toihin-meille/palkkaus-ja-henkilostoedut.

Edellytämme sinulta
– soveltuvaa ammattitutkintoa
– LVI-tekniikan tuntemusta
– rakennusautomaation tuntemusta
– tietoteknisiä valmiuksia
– kykyä asiakaspalveluun ja itsenäiseen työskentelyyn

Odotamme sinulta ongelmanratkaisutaitoja, yhteistyökykyä ja halua uusien asioiden oppimiseen. Arvostamme laajaa työkokemusta kiinteistöjen teknisistä järjestelmistä ja rakennusautomaatiosta, niiden käyttö- ja ylläpitotehtävistä sekä kokemusta toimimisesta sairaalaympäristössä.

Vakituisen työsuhteen aloitus on sopimuksen mukaan. Tehtävän työaika on kokoaikatyö ja tehtävään sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Jätä hakemuksesi ja tule osaksi huipputiimiämme! Olemme haastatteluun kutsuttaviin hakijoihin yhteydessä henkilökohtaisesti. Toivomme kuulevamme sinusta pian!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka 2593,13 €/kk + ammattialalisä
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:2
Hakuohjeet:Käyttöpäällikkö Jukka Alanko kertoo tarkemmin tehtävästä. Jukan tavoitat puhelimitse 040 720 7851.
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Pirkanmaan hyvinvointialue

Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä.

Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena?