Pirkanmaan hyvinvointialue

Sosiaalityöntekijä, lastensuojelu, Tampere

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 18.09.2024, 10:03
  • Haku päättyy 02.10.2024, 23:59
  • 02.10.2024, 23:59

Sosiaalityöntekijä, lastensuojelu, Tampere

Tule tekemään merkityksellistä työtä sijaishuollon sosiaalityöhön Pirkanmaan hyvinvointialueelle. Meillä Tampereella on moniammatilliset tiimit ja hyödynnämme työssämme lastensuojelun systeemistä toimintamallia. Tervetuloa joukkoomme!

Tule mukaan tekemään lastensuojelun sijaishuollon sosiaalityötä Pirkanmaan hyvinvointialueelle! Työpisteesi sijaitsee Tampereen keskustan tuntumassa Sarviksella ja tehtävänäsi on:
– turvata tamperelaisten, orivesiläisten ja pirkkalalaisten sijoitettujen lasten ja nuorten hyvän kasvun edellytykset sijaishuoltopaikassa, joka voi sijaita Tampereella tai muualla Suomessa
– toimia sijaishuollossa olevien lasten ja nuorten asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä
– huolehtia huostaanotetun lapsen edun turvaamisesta sekä valmistella ja tehdä lasta koskevat viranhaltijapäätökset.

Tarjoamme sinulle:
– monipuolisen ja merkityksellisen työn
– ammattitaitoisen tiimin ja kaksi lastensuojeluun erikoistunutta lakimiestä työsi tueksi
– säännöllisen työnohjauksen
– monipuolisia henkilöstöetuja, joista voit lukea tarkemmin: https://www.pirha.fi/tietoa-meista/toihin-meille/palkkaus-ja-henkilostoedut.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Sosiaalityöntekijän ammatissa voi toimia tilapäisesti enintään vuoden ajan sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun. Opiskelija toimii ammattiin valmistuneen sosiaalityöntekijän johdon ja valvonnan alaisena.

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen lastensuojelun ja lapsiperheiden sosiaalityön tehtävistä. Työssä tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, positiivista asennetta sekä innostusta työn kehittämiseen. Tehtävään vaaditaan voimassa oleva B-luokan ajokortti.

Tehtävän aloitus 1.10.2024 tai sopimuksen mukaan. Työaika on kokoaikatyö 37,75 tuntia/viikko, päivätyö ja viran koeaika on puolet virkasuhteen kestosta. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Kysy rohkeasti lisää tehtävästä johtava sosiaalityöntekijä Tuomas Siira, p. 040 806 2575, johtava sosiaalityöntekijä Anne Riihimäki, puh. 050 313 8415 tai palvelupäällikkö Kaisu Heikkilä, puh. 040 683 4780. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@pirha.fi. Olet myös tervetullut tutustumaan tiimiimme ja kuulemaan lisää. Ajasta voit sopia olemalla yhteydessä Anneen tai Tuomakseen.

Työsuhde:Virkasuhde
Työ alkaa:Alkaen 01.10.2024
Palkka:Kiinteä palkka Tehtäväkohtainen palkka on 3 988,53 €/kk.
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:2
Hakuohjeet:Palvelupäällikkö Heikki Sillanpää, p. 044 4235478, heikki.sillanpaa@pirha.fi,
johtava sosiaalityöntekijä Tuomas Siira, p. 040 806 2575,
johtava sosiaalityöntekijä Anne Riihimäki, puh. 050 313 8415 (poissa 25.9.2024 asti) tai
palvelupäällikkö Kaisu Heikkilä, puh. 040 683 4780 (poissa 25.9.2024 asti).

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@pirha.fi.

Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Pirkanmaan hyvinvointialue

Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä.

Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena?