Pirkanmaan hyvinvointialue

Psykologi, lastenpsykiatria, Tampere

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 04.09.2024, 14:14
  • Haku päättyy 25.09.2024, 23:59
  • 25.09.2024, 23:59

Psykologi, lastenpsykiatria, Tampere

Lastenpsykiatrian vastuualueella hoidetaan 6-12-vuotiaita lapsia, joilla on vaikeita, toimintakykyä heikentäviä psyykkisiä oireita, kuten mielialahäiriön, ahdistuneisuushäiriön, käytöshäiriön, aktiivisuuden ja tarkkaavuudenhäiriön, syömishäiriön tai sosiaalisen vuorovaikutuksen häiriön oireita.

Yksikön psykologin työtehtäviin kuuluvat muun muassa psykologisten arviointien ja erilaisten lastenpsykiatristen tukimuotojen toteuttaminen sekä osallistuminen moniammatillisessa työryhmässä lapsen ja perheen lastenpsykiatrisen hoidon tarpeen arviointiin, hoidon suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään ja kollegiaalista tukea on aina saatavillasi.

Voit hakea tehtävää, mikäli olet laillistettu psykologi. Edellytämme sinulta kokemusta kliinisen psykologin työstä, lasten hoidollisista tapaamisista, lasten psykologisista tutkimuksista sekä perheiden kanssa työskentelystä. Psykologin ammatillisen asiantuntemuksen lisäksi valinnassamme painotamme kykyä sekä itsenäiseen työskentelyyn että toimimiseen työryhmän jäsenenä. Arvostamme hyviä psykologian tietoja ja taitoja, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä myönteistä suhtautumista työn ja toimintamallien kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä:
• Aloitusajankohta määräaikaisessa sijaisuudessa on 28.10.2024 alkaen. Sijaisuuden kesto on 27.6.2025 asti.
• Työ on kokoaikatyötä.
• Koeajan kesto on neljä kuukautta.
• Sinulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys.
• Ennen tehtävän vastaanottamista sinun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemus Kuntarekryssä.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 28.10.2024
Palkka:Kiinteä palkka Tehtäväkohtainen palkkahaitari on 3886,26 – 4047,14 € / kk (hakijan taustasta ja osaamisesta riippuen).
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Lisätietoja tehtävästä antavat apulaisylilääkäri Mirkka Janka-Junttila, p. 044 472 9391, mirkka.janka-junttila@pirha.fi ja vastaava psykologi Tarja Vahvelainen, p. 050 304 0143, tarja.vahvelainen@pirha.fi.
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Pirkanmaan hyvinvointialue

Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä.

Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena?