Pirkanmaan hyvinvointialue

Lasten toimintaterapeutti, avokuntoutus Tampere ja Ylöjärvi

  • Sijainti
  • Julkaistu 19.09.2024, 15:51
  • Haku päättyy 06.10.2024, 23:59
  • 06.10.2024, 23:59

Lasten toimintaterapeutti, avokuntoutus Tampere ja Ylöjärvi

Kyseessä on määräaikaiset tehtävät Tampereella 31.12.2024 ja Ylöjärvellä 17.12.2024 asti.

Tehtäväsi painottuvat etenkin lasten toimintaterapia-arvioiden tekemiseen sekä mahdollisuuksien mukaan lyhyiden terapiajaksojen toteuttamiseen. Tarjoamme sinulle palkitsevan työn, jossa pääset näkemään oman työsi vaikutuksen asiakkaidemme toimintakykyyn. Lapset tulevat lähetteellä eri terveydenhuollon yksiköistä esimerkiksi neuvoloista ja Taysista.

Meillä saat:
o tueksesi moniammatillisen tiimin ja pitkän linjan ammattilaiset
o hyödynnettäväksesi monipuolisen koulutustarjonnan
o mahdollisuuden päästä kehittämään työnkuvaasi ja Pirkanmaan hyvinvointialueen toimintaterapien käytäntöjä yhdessä muiden toimijoiden kanssa
o viihtyisän ja mainion työilmapiirin
o kattavan perehdytyksen toimintatapoihimme
o mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön
o Pirhan monipuoliset työsuhde-edut kuten vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun ja tyhy- sekä Virkisty Vapaalla ry:n toimintaa.

Mitä odotamme sinulta:
o olet Suomessa laillistettu toimintaterapeutti
o voimassa olevaa B-ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta
o oma-aloitteisuutta, kehittämismyönteisyyttä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista työotetta.

Katsomme eduksesi laaja-alaisen tietotaidon kehitysviiveistä, koska asiakkaana olevilla lapsilla ilmenee sensomotoristen haasteiden lisäksi monenlaisia kehityksellisiä hidasteita. Mikäli kelpoisuusehdot täyttävää hakijaa ei löydy, voimme valita sijaisuuteen loppuvaiheen opiskelijan.

Toivomme, että voit aloittaa sijaisuudessa mahdollisimman pian. Tehtävän koeaika on puolet työsuhteen kestosta. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote ja edellytämme tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista rokotesuojaa. Ilmoitathan hakemuksellasi mistä tehtävistä olet kiinnostunut.

Tule siis meille ja jätä hakemuksesi Kuntarekryssä!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Kiinteä palkka SOTE-sopimus
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Ylöjärven tehtävästä Leila Liesmäki, p. 050 437 1405 ja Tampereen tehtävästä Katariina Tavast, katariina.tavast@pirha.fi, p. 040 516 9119 arkisin klo 8-14. Vastaaamme tiedusteluihin myös sähköpostitse, etunimi.sukunimi@pirha.fi
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Pirkanmaan hyvinvointialue

Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä.

Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena?