Pirkanmaan hyvinvointialue

Lähihoitajan sijaisuus, Jalmarin koto, Kangasala

  • Sijainti Kangasala
  • Julkaistu 06.09.2024, 12:20
  • Haku päättyy 22.09.2024, 23:59
  • 22.09.2024, 23:59

Lähihoitajan sijaisuus, Jalmarin koto, Kangasala

Jalmarin kodon yhteisöllinen asuminen on asiakkaan kotona annettavaa palvelua, joka perustuu yksilölliseen hoito- ja palvelusuunnitelmaan. Asiakkaat muuttavat Jalmarin kotoon omasta kodistaan tai lähisairaalapalveluista. Asiakkaamme ovat ikäihmisiä, jotka pärjäävät vielä kotiin annettavien palveluiden turvin. Lähihoitajana toimit omahoitaja ja tehtäviisi kuuluu asiakkaan päivittäisissä toiminnoissa avustaminen sekä lääkehoidon toteutus. Käytössämme Mediatri Saga -ohjelma sekä toiminnanohjaus, johon on suunniteltu hoito- ja palvelusuunnitelman mukaiset käynnit.

Sinulle tarjoamme:
– Melko itsenäisen työn, jossa saat käyttää laajasti osaamistasi.
– Mahdollisuuksia osaamisen ylläpitämiseen ja kehittämiseen muun muassa säännöllisten sisäisten koulutusten kautta.
– Hyvät henkilöstöedut, kuten vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun sekä työnantajan lounasedun Epassilla, tyhy-toimintaa, Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan ja työterveyshuollon palvelut. Työpaikalla on tarjolla myös kahvit ja teet. Tutustu tarkemmin palkkaukseen ja henkilöstöetuihimme: https://www.pirha.fi/tietoa-meista/toihin-meille/palkkaus-ja-henkilostoedut.

Mitä odotamme sinulta?
– Olet nimikesuojattu lähihoitaja tai perushoitaja (sosiaalihuolto).
– Olet suorittanut lähihoitajan LOVe-lääkehoidon verkkotestin hyväksytysti, mutta tarvittaessa sinun on mahdollista suorittaa verkkotestit myös työsuhteen alkaessa.
– Kokemusta kotona annettavista palveluista, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä perehdytämme sinut tehtävään.

Määräaikaisen työsuhteen aloitusajankohta on sovittavissa kanssasi erikseen. Sijaisuus jatkuu 31.12.2024 asti. Tehtävän työaika on kokoaikatyö, kaksivuorotyö, ja koeaika on puolet sijaisuuden kestosta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja. Lisäksi valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 4 momentin mukainen rikostaustaote.

Jätä hakemus ja tule osaksi iloista työyhteisöämme. Olemme haastatteluun kutsuttaviin hakijoihin yhteydessä henkilökohtaisesti, joten pidäthän puhelimen lähelläsi. Toivomme kuulevamme sinusta pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka 2475,02 €/kk
Työskentelyaika:Jaksotyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Osastonhoitaja Ulla Mäkinen p. 044 413 4250 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@pirha.fi.
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Pirkanmaan hyvinvointialue

Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä.

Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena?