Pirkanmaan hyvinvointialue

Lähihoitaja, kotihoito, Teisko

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 19.09.2024, 13:02
  • Haku päättyy 04.10.2024, 23:59
  • 04.10.2024, 23:59

Lähihoitaja, kotihoito, Teisko

Kotihoito on osa kotona asumista tukevia palveluita. Kotihoidon tavoitteena on tukea asiakasta elämään omassa kodissa mahdollisimman pitkään. Teiskon kotihoito toimii kahdessa toimipisteessä, Atalassa ja Kämmenniemessä. Alueemme on jaettu neljään hoitajatiimiin, joiden sisällä toteutetaan vastuuhoitajamallia.

Kotihoidon lähihoitajana työskentelet asiakkaiden kodeissa. Työ on itsenäistä, liikkuvaa ja päivät ovat erilaisia. Osaava tiimi on aina tukenasi. Kotihoidossa työsi on monipuolista sekä ihmisläheistä hoito- ja hoivatyötä, joka edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä joustavaa työotetta. Jokapäiväisessä käytössämme on uusinta teknologiaa, kuten lääkeautomaatteja ja kuvapuhelimia.

Tarjoamme sinulle
– Vastuullisen ja itsenäisen työn
– Meillä saat hyvän perehdytyksen sekä vahvan tuen työkavereilta
– Vaikutusmahdollisuuden omiin työvuoroihisi
– Kattavat henkilöstöedut: työterveyshuollon palvelut, vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun, tyhy-toimintaa sekä Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan. Tutustu palkkaukseen ja työsuhde-etuihimme tarkemmin: https://www.pirha.fi/tietoa-meista/toihin-meille/palkkaus-ja-henkilostoedut.

Sinulta odotamme:
– Olet nimikesuojattu lähihoitaja tai perushoitaja (rekisteröinti JulkiSuosikki)
– Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV, KIPU1, GER 1&2) hyväksyttyä suorittamista ennen työsuhteen alkamista, tarvittaessa voit päivittää luvat meillä
– Kiinnostusta ja/tai kokemusta ikäihmisten kanssa tehtävästä työstä
– Kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa ja kiinnostusta oman työn kehittämiseen
– Oma-aloitteisuutta ja myönteistä suhteutumista teknologiaan
– Voimassa olevaa B-luokan ajokorttia

Arvostamme innostunutta ja rohkeaa asennetta sekä hyviä yhteistyö- ja työelämätaitoja. Meidän tiimi on avoin, myönteinen ja puhallamme yhteen hiileen. Asiakas on toiminnan keskiössä, mutta tärkeää on myös työssäjaksaminen ja hersyvä huumori. Meillä jokainen saa olla oma itsensä.

Voit aloittaa sijaisuudessa 21.10 tai sopimuksen mukaan. Määräaikainen työsuhde jatkuu 31.5.2025 asti ja tehtävän koeaika on puolet työsuhteen kestosta. Lähihoitajan tehtävän työaika on kokoaikatyö, kaksivuorotyö. Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 4 momentin mukainen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkamista. Tehtävässä suositellaan vahvasti tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta.

Olisiko tämä tehtävä juuri sinulle? Jätä hakemuksesi Kuntarekryn kautta. Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana. Tervetuloa mukavaan työyhteisöömme!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka Tehtäväkohtainen palkka 2454,48 €/kk
Työskentelyaika:Vuorotyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Lisätietoja tehtävästä antaa:

Sarianna Ylimanninen, p. 050 528 7048, sarianna.ylimanninen@pirha.fi.
Parhaiten tavoitat Sariannan arkisin klo 8-15.

Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Pirkanmaan hyvinvointialue

Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä.

Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena?