Pirkanmaan hyvinvointialue

Lääkäri, Hatanpään kampussairaala, Tampere

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 09.09.2024, 8:09
  • Haku päättyy 30.09.2024, 23:59
  • 30.09.2024, 23:59

Lääkäri, Hatanpään kampussairaala, Tampere

Hatanpään kampussairaala etsii joukkoonsa osaavaa, joustavaa ja yhteistyökykyistä lääkäriä. Meillä geriatrian ja yleislääketieteen osastoilla tehdään työtä aidosti moniammatillisella otteella.

Olemme onnistuneet rekrytoinneissa ja olemme saaneet uusia erikoislääkäreitä ammattitaitoiseen joukkoomme. Hatanpään kampussairaalassa on seitsemän geriatrian osastoa ja yleislääketieteen osasto. Nyt etsimme lääkäriä, joka tulee toimimaan osastoillamme niin sanottuna sijaistavana lääkärinä, eli osastosijoitus vaihtelee kulloisenkin tarpeen mukaan. Tehtäväkuva on uusi ja sitä muokataan yhteistyössä virkaan valitun kanssa.

Edellytämme kokemusta geriatrisella osastolla työskentelystä. Arvostamme kykyäsi orientoitua nopeastikin vaihtuviin uusiin tilanteisiin ja uusiin työtiimeihin. Osastoillamme on tällä hetkellä käytössä kaksi eri potilastietojärjestelmää, joita molempia tulet käyttämään tehtävissäsi. Meille on tärkeää ammatillisen kehittymisen tukeminen. Työyhteisömme on ammattitaitoinen – tukenasi työssä on muun muassa geriatrian erikoislääkäreitä sekä muiden eri alojen ammattilaisia. Meillä kollegalta saa ja uskaltaa kysyä!

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu lääkäri. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Sinun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastasi kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Lisäksi sinulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys.

Voit aloittaa vakituisessa virassa sopimuksen mukaan. Tehtävä on kokoaikatyö, päivätyö ja viran koeaika on kuusi kuukautta. Tehtävään ei tällä hetkellä sisälly päivystysvelvollisuutta.

Mikäli pidät siitä että jokainen työpäiväsi voi olla erilainen, tämä on sinun mahdollisuutesi! Jätä hakemuksesi Kuntarkeryn kautta ja olemme sinuun yhteydessä.

Työsuhde:Virkasuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Muu Kysyttävää palkkauksesta? Vastaamme niihin mielellämme, otathan yhteyttä lisätietojen antajaan.
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Olli Letonmäki, ylilääkäri p. 040 800 7690
Tuija Väänänen, ylilääkäri p. 040 335 7471
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi@pirha.fi
Tiedustelut hakemiseen liittyen voit lähettää meille sähköpostilla rekrytointi@pirha.fi.
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Pirkanmaan hyvinvointialue

Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä.

Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena?