Pirkanmaan hyvinvointialue

Koulupsykologi, opiskeluhuolto, Tampere

  • Sijainti
  • Julkaistu 04.09.2024, 13:55
  • Haku päättyy 22.09.2024, 23:59
  • 22.09.2024, 23:59

Koulupsykologi, opiskeluhuolto, Tampere

Haemme koulupsykologeja (3) määräaikaisiin sijaisuuksiin Tampereen perusopetukseen, Tampereen toisen asteen oppilaitokseen sekä Pirkkalassa yläkouluun ja lukioon. Tampereella perusopetuksen sijaisuus on kahdessa alakoulussa moniammatillisessa tiimissä, Tampereen toisen asteen oppilaitoksessa sijaisuus asettuu usean psykologin oppilaitoskohtaiseen tiimiin, opiskeluterveydenhuollon moniammatillisessa tiimissä. Pirkkalan sijaisuus yläkoulussa ja lukiossa on vastaavasti osa paikallista moniammatillista tiimiä. Tampereella ja Pirkkalassa koulupsykologityötä tukee laaja psykologien ammatillinen tiimi ja verkosto.

Tehtävänäsi koulupsykologina on tarjota oppilas- ja opiskelijahuoltolain mukaisia yksilöllisiä ja yhteisöllisiä oppilashuollon palveluja. Asiakastyö sisältää ehkäisevän mielenterveystyön, mielenterveyden kartoitukset sekä hoidolliset lyhytinterventiot sekä perusopetuksen puolella myös oppimisvalmiuksien tutkimusten teon. Toisen asteen psykologeilla kognitiivisten tutkimusmenetelmien hallinta katsotaan eduksi. Koulupsykologi osallistuu sovittaessa asiakkaidensa pedagogisen tuen arviointiin ja suunnitteluun.

Tarjoamme mm.:
– työtehtävän, jossa pääset hyödyntämään ja kehittämään yksilö- sekä ryhmätyön menetelmiäsi
– työn, jota voit suunnitella ja toteuttaa itsenäisesti
– tueksesi kokeneet kollegat, moniammatillisen verkoston ja ammatillisen esihenkilön
– monipuolisia henkilöstöetuja, kuten esimerkiksi vuosittaisen Epassi-edun, tyhy-toimintaa, Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan sekä työterveyshuollon.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu psykologi. Katsomme eduksi työkokemuksen koulupsykologin tehtävistä ja mielenterveystyöstä lasten, nuorten ja aikuisten kanssa sekä perheiden kanssa tehdystä työstä. Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä verkosto- ja tiimityötaitoja.

Aloitus tehtävissä sopimuksen mukaan syys-lokakuussa. Kaikki sijaisuudet täytetään aluksi 31.12.2024 asti, mahdolliset jatkot selviävät myöhemmin. Työ on kokoaikatyö, päivätyö. Tehtävissä noudatetaan koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Tule kanssamme tekemään merkityksellistä työtä ja jätä hakemuksesi Kuntarekryssä!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka Tehtäväkohtainen palkka on 3 988,53 e/kk.
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:3
Hakuohjeet:Lisätietoja tehtävistä antavat mielellään:
johtava psykologi (toinen aste) Sakari Syrjänen, puh. 050 337 4166, sakari@syrjanen@pirha.fi,
johtava psykologi (perusopetus) Henna Hautamäki, puh. 040 5485970, henna.hautamaki@pirha.fi,
palvelupäällikkö Sirpa Tikka, p. 050 379 1934, sirpa.tikka@pirha.fi (poissa 6. – 13.9.2024)
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Pirkanmaan hyvinvointialue

Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä.

Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena?