Pihlajalinna

Markkinointipäällikkö, Forever

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 03.09.2024, 8:19
  • Haku päättyy 16.09.2024, 23:59
  • 16.09.2024, 23:59

Markkinointipäällikkö, Forever

Oletko kokenut markkinoinnin osaaja, joka innostuu haasteista ja nauttii uuden oppimisesta? Haluatko olla mukana kehittämässä Forever-liikuntakeskusten markkinointia ja toimia pitkäjänteisesti tavoitteidemme saavuttamiseksi? Etsimme nyt Pihlajalinnan markkinointitiimiimme kokenutta, innovatiivista ja tuloshakuista markkinointipäällikköä vastaamaan kokonaisvaltaisesti Forever-liikuntakeskusten markkinoinnista. Menestyäksesi tehtävässä tarvitset myyntihenkisyyttä sekä vankkaa osaamista ja kokemusta kuluttajamarkkinoinnista, brändinrakennuksesta ja digitaalisesta markkinoinnista.

Työssäsi pääset kehittämään Forever-liikuntakeskusten markkinointia kuluttaja- ja yritysasiakkaillemme niin strategisella kuin operatiivisella tasolla. Vastaat konkreettisten markkinointitoimenpiteiden suunnittelusta, toteutuksesta ja tulosten analysoinnista sekä analyysin pohjalta tarvittavien muutosten toteuttamisesta. Ymmärrät markkinoinnin keskeisen roolin yrityksen kasvun aikaansaamisessa ja motivoidut tavoitteista.

Tehtäviisi kuuluu:

– Forever-liikuntakeskusten markkinointitoimenpiteiden suunnittelu, toteutus, seuranta ja analysointi

– Markkinoinnin vuosisuunnitelmat, kampanjasuunnitelmat, markkinoinnin konseptit sekä markkinointiohjelmien kehitys ja toteutus

– Tapahtuminen suunnittelu ja toteutus

– Myynnin tukeminen markkinoinnin keinoin

– Tuloksellisen ja mitattavan markkinoinnin kehittäminen dataohjautuvasti

– Markkinoinnin trendien aktiivinen seuraaminen ja hyödyntäminen

– Asiakasymmärryksen hyödyntäminen

– Tiivis yhteistyö sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Menestyäksesi tässä tehtävässä tarvitset:

– Vähintään 5 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä, erityisesti digitaalisen markkinoinnin, kuluttajamarkkinoinnin ja brändin rakentamisen parissa

– Aitoa intohimoa kuntoilu- ja terveysliiketoimintaa kohtaan

– Vahvaa myyntihenkisyyttä ja verkostoitumiskykyä

– Kykyä suunnitella ja toteuttaa tuloksellisia markkinointitoimenpiteitä

– Itseohjautuvaa työotetta ja erinomaisia projektinjohtotaitoja

– Kiinnostusta ja valmiutta oppia jatkuvasti uutta markkinoinnin kentällä

– Erinomaisia suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja, ja kykyä toimia tiimeissä sekä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa

– Näkemyksellisyyttä tämän päivän markkinoinnista, kykyä viedä näkemys toimenpiteiksi asti sekä kehityshaluista asennetta ja innostusta uutta kohtaan

– Digitaalisten markkinointikanavien ymmärrys/hallinta (mm. Metan työkalut, Google Ads, Google Analytics)

– Innostusta tapahtumien järjestämiseen ja mahdollisesti aiempaa kokemusta siitä.

– Kykyä sopeutua ja muokata suunniteltua työtä analysoimalla työvaatimuksia, kilpailevia prioriteetteja ja tiukkoja aikatauluja. Ymmärrät tehokkaimmat ja taloudellisimmat keinot tehtävien suorittamiseen organisaation rakenteen, prosessien, järjestelmien ja käytännesääntöjen puitteissa.

– Tehtävään soveltuvaa yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkintoa.

Mitä voit odottaa Pihlajalinnalta?

Pihlajalinnassa tulet toimimaan osana energistä ja ammattitaitoista markkinointitiimiä, jossa kokeillaan rohkeasti uutta ja työskennellään itseohjautuvasti tulosten aikaansaamiseksi. Tiimityömme on innostavaa ja kannustavaa, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään itseämme ja toimintaamme. Me Pihlajalinnassa olemme kiteyttäneet omaksi tehtäväksemme auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Jokainen pihlajalinnalainen on tärkeä osatekijä tässä vaativassa tavoitteessa.

Tarjoamme sinulle laajat työterveyshuollon palvelut, liikunta-, kulttuuri- ja hammashuoltoedun ePassilla, edulliset kuntoilumahdollisuudet Forever-kuntoklubeilla sekä kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Työskentelyn sujuvuuden takaa joustavat työajat sekä etätyömahdollisuus. Toimipaikkasi on Foreverin Vantaan toimipisteessä Varistossa sekä Helsingin Stockmannin 7. kerroksessa.

Kiinnostuitko? Odotamme innolla hakemustasi!

Laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.9.2024. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin. Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointijohtaja Katri Nickels. Parhaiten tavoitat hänet puhelimitse numerosta 040 549 0400 perjantaina 6.9 klo 10-12 tai torstaina 12.9 klo 12.30-13.30.

Lyhyesti Foreveristä:
Forever-liikuntaklubit ovat osa Pihlajalinna-konsernia. Kuntosalien lisäksi tarjoamme asiakkaillemme kattavan valikoiman ryhmäliikuntatunteja, personal training -palveluita, Fustra-ohjausta, fysioterapiaa ja hierontaa, lastenhoitoa sekä ravintovalmennusta. Foreverillä on 19 liikuntakeskusta ympäri Suomen.

Tarjoamme

– Liikunta-, kulttuuri- ja hammashoitoetuus ePassilla

– Laajat työterveyshuollon palvelut

– Joustavat työaikajärjestelyt

– Kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus

– Edullisempi hinta Forever-kuntoklubeilla kuntoillessa

Pihlajalinna

Puhelin: 010 312 010 Sähköposti: rekry@pihlajalinna.fi Sijainti: Helsinki, Vantaa

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: