Pihlajalinna

ESG Controller / kestävyysraportoinnin asiantuntija

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 13.09.2024, 14:39
  • Haku päättyy 27.09.2024, 23:59
  • 27.09.2024, 23:59

ESG Controller / kestävyysraportoinnin asiantuntija

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottajista. Toimimme yli 160 toimipisteessä ympäri Suomea, minkä lisäksi tuomme terveyden palvelut suomalaisten lähelle myös etäpalveluilla.

Me pihlajalinnalaiset teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä suomalaisen terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi vaikuttavasti ja vastuullisesti. Me pidämme huolta ammattilaisistamme ja asiakkaistamme. Arjessamme näkyvät arvomme eettisyys, ennakkoluulottomuus ja energisyys.

Etsimme nyt tiimiimme ESG Controlleria / kestävyysraportoinnin asiantuntijaa vastuullisuuden uuteen ja mielenkiintoiseen tehtävään. Kokonaisuus on Pihlajalinnan kestävyysraportoinnin sekä vastuullisuusohjelman edistämisessä keskeinen. Uudessa tehtävässä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa käytäntöihin ja tapoihin vastata vastuullisuuden vaatimuksiin. Tukena sinulla on paitsi vastuullisuuden osaajat myös koko organisaation vahva tuki merkitykselliselle työlle. Pihlajalinnalla työskentelet mielenkiintoisessa ja taatusti merkityksellisessä työympäristössä terveyspalvelualalla.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Toimipaikkasi sijaitsee pääkaupunkiseudulla tai Tampereella, ja työtä on mahdollisuus tehdä etänä. Toivomme kuitenkin sinun työskentelevän kanssamme myös lähitöissä. Roolissasi raportoit viestintä- ja vastuullisuusjohtajalle.

Millainen rooli sinua odottaa?

Tehtävässä pääset edelleen rakentamaan kanssamme kestävän kehityksen raportoinnin kokonaisuutta CSRD-viitekehyksessä, kehittämään raportointitapoja ja alustaa sekä osallistumaan vastuullisuusohjelmamme tavoitteiden ja mittareiden seurantaan ja kehittämiseen.

Muodostat tiiviin työskentelyparin vastuullisuuspäällikkömme kanssa sekä työskentelet läpi organisaation esimerkiksi yhdessä HR:n, hankinnan, kiinteistön, liiketoimintojen ja talouden kanssa.

Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluvat:

– Pihlajalinnan kestävän kehityksen raportointiprosessin kehittäminen, automatisointi sekä raportointialustan implementointi

– ESG-datan kerääminen, kontrollit ja validoinnit

– CSRD-raportointia koskevien muutosten ja teknisten vaatimusten seuraaminen

– Toimiminen keskeisenä yhteyshenkilönä kestävyysraportoinnin varmennuksessa

Millaista osaamista toivomme sinulta?

– Vähintään kolmen vuoden työkokemusta tehtävänkuvaan soveltuvista tehtävistä esimerkiksi taloushallinnon, tilintarkastuskonsultoinnin, projektinhallinnan ja/tai kestävään kehitykseen liittyvien työtehtävien parista

– Ymmärrystä ja kokemusta pörssiyhtiön raportoinnista ja CSRD-direktiivin mukaisesta raportointivaateesta

– Työhön soveltuvaa koulutustaustaa esimerkiksi talouden, tilintarkastuksen, kirjanpidon tai tilastotieteen parista

– Vahvoja projektihallinnan taitoja

– Kykyä ja analyyttistä otetta käsitellä dataa eri tietolähteistä

– Hyviä suullisen ja kirjallisen viestinnän taitoja sekä suomeksi että englanniksi

– Tietämystä tai kiinnostusta oppia lisää kestävyyttä koskevasta sääntelystä ja raportointikehyksistä (esim. CSRD, ESRS, EU-taksonomia, GRI, TCFD, IFRS, ESEF)

– Sujuvia tiimitaitoja ja innostunutta otetta työhön

Mitä voit odottaa Pihlajalinnalta?

Pihlajalinnassa pääset osaksi historiallista sotealan uudistusta ja terveydenhuollon kehitystä. Tehtävässä olet osa Pihlajalinnan kasvustrategiaa ja toimintatapojen kehittämistä sekä yhtiön vastuullisuuden kehityspolun merkittävä tekijä. Haluamme olla alan vaikuttavin ja vastuullisin toimija ja etsimme aktiivisesti keinoja tehdä terveydenhuoltoa entistäkin vaikuttavammin. Meillä saat vastuuta, kohtaat mielenkiintoisia haasteita ja kerrytät arvokasta osaamistasi nopeatempoisessa yhteisössä. Tässä työssä kuljet yhdessä koko organisaation kanssa kohti asetettuja tavoitteita arvojemme mukaisesti energisesti, ennakkoluulottomasti ja eettisesti.

Lähitiimisi koostuu energisistä viestinnän ja vastuullisuuden asiantuntijoista. Autamme toisiamme onnistumaan ja luomme ympärillemme iloista, mutkatonta ja psykologisesti turvallista työarkea. Meille on tärkeää, että ammattilaisemme voivat hyvin ja siksi kiinnitämme erityistä huomiota esihenkilötyöhön. Sitoudumme yhtiön johtamisperiaatteisiin: mahdollistan kasvun, kannan vastuun, otan mukaan, välitän ja olen reilu.

Tarjoamme sinulle laajat työterveyshuollon palvelut, liikunta-, kulttuuri- ja hammashuoltoedun ePassilla, edulliset kuntoilumahdollisuudet Forever-kuntoklubeilla sekä kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Kiinnostuitko? Odotamme innolla hakemustasi! Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.9.2024. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin. Lisätietoja vastuullisuuspäällikkö Maija Ikävalko, puh. 040 530 4400 tai maija.ikavalko@pihlajalinna.fi tai viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Tuula Lehto, tuula.lehto@pihlajalinna.fi tai soittamalla 19.9. klo 15-17 tai 24.9. klo 16:30-17:30, puh 040 5885 343.

Tarjoamme

– Liikunta-, kulttuuri- ja hammashoitoetuus ePassilla

– Laajat työterveyshuollon palvelut

– Joustavat työaikajärjestelyt

– Kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus

– Edullisempi hinta Forever-kuntoklubeilla kuntoillessa

Pihlajalinna

Puhelin: 040 530 4400 Sähköposti: maija.ikavalko@pihlajalinna.fi Sijainti: Aleksanterinkatu 52, 00100 Helsinki

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: