Pihlajalinna Turku Kupittaa

Kipsaustaitoinen sairaanhoitaja Pihlajalinna Turkuun

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 04.09.2024, 9:44
  • Haku päättyy 30.09.2024, 23:59
  • 30.09.2024, 23:59

Kipsaustaitoinen sairaanhoitaja Pihlajalinna Turkuun

Haemme joukkoomme vankan kipsaamiskokemuksen omaavaa sairaanhoitajaa Pihlajalinna Turku Kupittaan toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen

Millainen on sinun unelmien työpaikkasi? Meille Pihlajalinnassa se tarkoittaa paikkaa, jossa ihminen tulee ensin; paikkaa, johon on mukava tulla ja missä sinun tarpeitasi kuunnellaan. Lääkärikeskusten toiminnassa keskiössä on lupaus auttaa ihmisiä elämään parempaa elämää. Kaikella toiminnallamme tähtäämme asiakkaiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Meillä jokaisen ääni otetaan huomioon ja toimintaa kehitetään yhdessä. Lääkärikeskuksessa tehdään kaksivuorotyötä arkisin klo 8-20, sekä viikonloppuisin klo 10-17. Meillä työskentelet osana moniammatillista tiimiä. Teet monipuolista sairaanhoitajan työtä: kipsaustyön lisäksi työtehtäväsi voivat sisältää mm. asiakaspalvelua, hoidon tarpeen arviointia, päivystyspotilaiden hoitoa, toimenpideavustuksia, injektioiden antoa, haavahoitoja, rokotuksia ym. Arvostamme hyviä työyhteisötaitoja, positiivisuutta, oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta.

Tarjoamme Pihlajalinnalaisille:

– Hyvän perehdytyksen ja kannustavan tiimin tuen monipuolisiin tehtäviin

– Mahdollisuuden lomien ja työaikojen joustavaan sopimiseen

– Hyvät henkilöstöedut: laajat työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedut

– Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-liikuntakeskuksissa

Olisitko sinä etsimämme uusi pihlajalinnalainen?

Tässä tehtävässä edellytetään sairaanhoitajan koulutusta, ja lisäksi joko vankkaa työkokemusta kipsausten parissa, tai kipsauskoulutusta. Hienoa olisi, jos sinulla olisi esimerkiksi voimassa oleva lääkehoidon koulutus (LOVe) ja EA-koulutus. Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakas- ja potilastyössä edellytetään tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Työnantajana ja kollegoina lupaamme kuunnella ja auttaa sinua kehittymään. Palkkauksessa noudatamme terveyspalvelualan työehtosopimusta ja huomioimme työkokemuksesi ja osaamisesi yksilöllisesti.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.Haethan pian joukkoomme!

Lisätietoja haettavasta tehtävästä antaa palveluvastaava Armi Jortikka (armi.jortikka@pihlajalinna.fi).

Pihlajalinna Turku Kupittaa

Sähköposti: armi.jortikka@pihlajalinna.fi Sijainti: Joukahaisenkatu 9, Turku

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: