Personalhuset Staffing Group Oy

Venttiilihuoltaja

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 13.09.2024, 13:45
  • Haku päättyy 29.09.2024, 23:59
  • 29.09.2024, 23:59

Venttiilihuoltaja

Kontram Oy on suomalaisen teollisuuden luotettava kumppani. Kontram tekee parempaa teollisuutta laadukkailla ja kestävillä ratkaisuilla. Erikoisosaaminen kattaa venttiilit, prosessiautomaation, sähkökomponentit sekä monipuoliset mittaustarpeet.

Yli 70 asiantuntijaa ovat valmiina auttamaan asiakkaita vaativissakin haasteissa. Nykyään Kontram on yli 70 ammattilaisen yhteisö, joka on palvellut asiakkaita jo vuodesta 1966.

Haemme VENTTIILIHUOLTAJAA Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen

Venttiilihuoltajan tehtävässä:

– Työhösi sisältyy pääosin säätö- ja sulkuventtiilien huoltoa, uusien laitteiden kokoonpanoa ja huoltoraporttien kirjoittamista. Työnkuvaasi saattaa sisältyä myös varaston ylläpitotehtäviä.

– Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti arkisin klo 8-16 Jyväskylän toimipisteessä ja tarvittaessa asiakkaiden tiloissa Suomessa. Työn luonteen vuoksi valitulta henkilöltä toivotaan valmiutta satunnaiseen matkustamiseen sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

– Tarvitaan sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa.

Menestyt venttiilihuoltajan tehtävässä oma-aloitteisella ja ratkaisukeskeisellä otteella. Haluat olla osana ammattitaitoista tiimiä ja haluat kehittää osaamistasi ja omaksut uudet asiat nopeasti. Eduksi katsotaan aikaisempi teollisuuden työkokemus tai vapaa-ajalta kertynyt tekninen ymmärrys ja osaaminen. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta työskentelet sujuvasti myös tiimissä.

Tarjoamme sinulle:

– Vakituisen työsuhteen 37,5h/viikko aluksi Folkan kautta, kuuden kuukauden koeajan jälkeen siirtyminen Kontram Oy:n työntekijäksi.

– Dynaamisen työyhteisön, jossa jaetaan tietämystä ja tuetaan kollegoita. Tulet osaksi teollisuusventtiilitiimiä, jonka lisäksi tukenasi ovat muut kollegat ympäri Suomen. Työskentelet yhdessä Kontramin suunnittelun, myynnin ja huolto-organisaation kanssa.

– Haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän, joka tarjoaa mahdollisuuden kehittyä Kontram Oy:llä alan ammattilaiseksi.

Noudatamme työsuhteessa kaupan työehtosopimusta. Palkka kokemuksen mukaan, kuulemme myös mielellämme palkkatoiveesi.

Haluamme olla sinulle työelämäsi luotettavin, monipuolisin ja motivoivin työyhteisö ja rakentaa myös sinun työelämästäsi omannäköisesi. Saat HR-konsultin täyden tuen koko työsuhteesi ajaksi. Käytämme päivittäisessä työssämme We Care-varhaisen välittämisen mallia, jolla varmistamme henkilöstömme jatkuvan hyvinvoinnin.

Täytä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Hakuaika päättyy 29.9.2024. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme paikan sopivan henkilön löytyessä, jolloin työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaisesti. Emme valitettavasti huomioi sähköpostitse tulleita hakemuksia, joten käytäthän vain tässä ilmoituksessa mainittuja hakutapoja.

Lisätietoja työstä antaa:

Leevi Rantalainen, HR-asiantuntija

045 7881 7711 (ma-pe 8-16)

leevi.rantalainen@folka.fi

tai

Michaela Lappalainen, HR-asiantuntija

050 472 1018 (ma-pe 8-16)

michaela.lappalainen@folka.fi

Folka (Otiga Finland Oy) on osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Työllistämme päivittäin yli 700 vuokratyöntekijää ympäri Suomen ja täytämme 100 rekrytointitoimeksiantoa vuosittain. Olemme luottokumppani työelämän eri vaiheissa jokaiselle asiakkaallemme ja työntekijällemme, ja juuri sitä pidämme suuressa arvossa. Olemme suoria, sanamme mittaisia ja teemme aina sen minkä lupaamme.

Folka – Yhdessä työelämässä.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: