Personalhuset Staffing Group Oy

Toimistotyöntekijä

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 19.09.2024, 12:21
  • Haku päättyy 03.10.2024, 23:59
  • 03.10.2024, 23:59

Toimistotyöntekijä

Etsimme kiinteistöhuollon alalla toimivalle asiakkaallemme asiakaspalveluhenkistä toimistosihteeriä kokoaikaiseen tehtävään.

Toimistotyöntekijän tehtävässä pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden palveleminen kiinteistöhuollon asioissa puhelimitse ja sähköpostitse sekä tähän liittyvien toimenpiteiden kirjaaminen toiminnanohjausjärjestelmään. Lisäksi tehtäviisi kuuluu mm. tiedotteiden tekeminen ja lähettäminen, erilaisten listojen tekeminen ja muita yleisiä toimistotehtäviä. Työaika on arkisin klo 8-16. Työsuhde on vakituinen ja työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Toivomme sinun olevan hyvin hoidetusta asiakaspalvelusta motivaatiota saava ja toimiston työtehtävissä viihtyvä käytännön osaaja. Työ on ajoittain hektistä ja toivomme, että olet paineensietokykyinen ja sinulla pysyy langat käsissä kiireenkin keskellä. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja osaat organisoida ja hoitaa työtehtäviä tärkeysjärjestyksessä. Työtavoiltasi olet tarkka, reippaasti asioihin tarttuva ja osaat kohdata asiat asioina. Sinulla on sujuvat IT-taidot ja opit helposti uusia järjestelmiä. Englannin kielen osaamisen katsomme eduksi.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan pienessä ja hyvän hengen omaavassa työyhteisössä.

Noudatamme työsuhteessa Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. Liitäthän hakemukseen palkkatoiveesi.

Haluamme olla sinulle työelämäsi luotettavin, monipuolisin ja motivoivin työyhteisö ja rakentaa myös sinun työelämästäsi omannäköisesi. Saat HR-konsultin täyden tuen koko työsuhteesi ajaksi. Käytämme päivittäisessä työssämme We Care-varhaisen välittämisen mallia, jolla varmistamme henkilöstömme jatkuvan hyvinvoinnin.

Täytäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Hakuaika päättyy 3.10.2024. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Emme valitettavasti huomioi sähköpostitse tulleita hakemuksia, joten käytäthän vain tässä ilmoituksessa mainittuja hakutapoja.

Lisätietoja työstä antaa:

Nora Mikola, HR-konsultti

050 569 6009 (ma-pe 8–16)

nora.mikola@folka.fi

Folka (Personalhuset Staffing Group Oy) on osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Työllistämme päivittäin yli 700 vuokratyöntekijää ympäri Suomen ja täytämme 100 rekrytointitoimeksiantoa vuosittain. Olemme luottokumppani työelämän eri vaiheissa jokaiselle asiakkaallemme ja työntekijällemme, ja juuri sitä pidämme suuressa arvossa. Olemme suoria, sanamme mittaisia ja teemme aina sen minkä lupaamme.

Folka – Yhdessä työelämässä.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: