Personalhuset Staffing Group Oy

Mekaniikka-asentajia Ylikiiminkiin Conlog Oy:lle

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 02.09.2024, 8:21
  • Haku päättyy 22.09.2024, 23:59
  • 22.09.2024, 23:59

Mekaniikka-asentajia Ylikiiminkiin Conlog Oy:lle

Onko sinulla kädentaidot hanskassa? Pidätkö monipuolisesta työstä? Jos vastasit näihin kyllä, tässä voi olla seuraava työpaikkasi!

Conlog Oy on perustettu Ylikiimingissä vuonna 1990. Vuosien räätälöidyn kehitystyön ja määrätietoisen kasvun kautta Conlog on tänä päivänä ketterä ja luotettava järjestelmäasiantuntijakumppani sekä puolustus- että turvallisuusalalla. Conlog Oy on ollut vuodesta 2018 alkaen osa ruotsalaista System Engineering Solutions 37 AB:ta. Lue lisää conlog.fi.

Yli kolmikymmenvuotisen historiansa aikana Conlog on keskittynyt erikoiskonttien ja -ajoneuvojen kehittämiseen ja valmistukseen – tiiviissä yhteistyössä puolustusvoimien eri aselajien kanssa. Conlogin päätuotteita ovat yksilöllistä suunnittelua ja toteutusta vaativat liikkuvat ja siirreltävät ratkaisut. Esimerkkejä tuotteista ovat mm. viestiasemat, tulenjohto- ja esikuntavaunut, työskentelytilat, erikoisajoneuvot ja varastokontit erilaisille tarvikkeille.

Haemme mekaniikka-asentajia Ylikiiminkiin Conlog Oy:lle määräaikaisiin työsuhteisiin.

Mekaniikka-asentajan tehtävässä:

– Työskentelet erilaisten mekaanisten asennus- ja kokoonpanotöiden parissa

– Työtä tehdään päivävuorossa

Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan tekijän löydyttyä. Töitä on tarjolla ainakin vuoden loppuun asti.

Odotamme sinulta monipuolista kokemusta mekaniikka-asentamisesta ja kokoonpanotyöstä. Sinulla on hyvä olla alan koulutus ja osaat lukea piirustuksia. Eduksi katsotaan hydrauliikka- ja pneumatiikkaosaaminen. Arvostamme kaikenlaisia kädentaitoja ja esimerkiksi osaaminen ajoneuvopuolelta on plussaa. Työkalut pysyvät siis kädessäsi kokemuksen kautta! Olethan työhön tarttuva, oma-aloitteinen ja hyvässä fyysisessä kunnossa. Työssäsi tarvitset hyvää suomen kielen taitoa ja sinulla tulee olla nuhteeton tausta. Valituille henkilöille tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys. Tarvitset myös voimassa olevan työturvallisuuskortin.

Tarjoamme sinulle:

– Kokoaikaisen päivätyön

– Mukavan työporukan ympärillesi

– Mahdollisuuden siirtyä asiakkaan kirjoille

Noudatamme työsuhteessa Teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Palkka määräytyy kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Haluamme olla sinulle työelämäsi luotettavin, monipuolisin ja motivoivin työyhteisö ja rakentaa myös sinun työelämästäsi omannäköisesi. Saat HR-konsultin täyden tuen koko työsuhteesi ajaksi. Käytämme päivittäisessä työssämme We Care-varhaisen välittämisen mallia, jolla varmistamme henkilöstömme jatkuvan hyvinvoinnin.

Täytäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Hakuaika päättyy 22.9.2024. Emme valitettavasti huomioi sähköpostitse tulleita hakemuksia, joten käytäthän vain tässä ilmoituksessa mainittuja hakutapoja.

Lisätietoja työstä antaa:

Nora Mikola, HR-konsultti

050 569 6009 (ma-pe 8–16)

nora.mikola@folka.fi

Folka (Personalhuset Staffing Group Oy) on osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Työllistämme päivittäin yli 700 vuokratyöntekijää ympäri Suomen ja täytämme 100 rekrytointitoimeksiantoa vuosittain. Olemme luottokumppani työelämän eri vaiheissa jokaiselle asiakkaallemme ja työntekijällemme, ja juuri sitä pidämme suuressa arvossa. Olemme suoria, sanamme mittaisia ja teemme aina sen minkä lupaamme.

Folka – Yhdessä työelämässä.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:3
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: