Personalhuset Staffing Group Oy

Lumikoneen kuljettajia

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 19.09.2024, 12:54
  • Haku päättyy 10.10.2024, 23:59
  • 10.10.2024, 23:59

Lumikoneen kuljettajia

Haemme asiakkaallemme B-kortillisia lumityöntekijöitä sääolosuhteiden mukaisesti talven sesonkiin Turkuun ja lähialueille.

Lumityöntekijän tehtävässä vastaat lumen auraamisesta sekä teiden ja pihojen hiekoittamisesta. Käytössäsi on pick-up -auto, pyöräkuormaaja ja traktori. Työtä tehdään pääsääntöisesti varhaisissa aamuvuoroissa arkisin ja viikonloppuisin, mutta myös muut työajat ovat mahdollisia. Töitä on tarjolla keikkatöinä säätilanteen eli lumentulon mukaan. Huomioithan, että työajat ovat vaihtelevia ja töitä on tarjolla mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Toivomme sinulta innokasta suhtautumista työhön sekä reipasta, huolellista ja positiivista asennetta myös varhaisissa vuoroissa. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta lumen auraamisesta sekä hiekoituksesta. Lisäksi odotamme sinulta valmiutta tehdä töitä kellonajasta riippumatta. Tehtävässä vaaditaan B-ajokortti sekä suomen kielen osaaminen.

Noudatamme työsuhteessa Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen.

Haluamme olla sinulle työelämäsi luotettavin, monipuolisin ja motivoivin työyhteisö ja rakentaa myös sinun työelämästäsi omannäköisesi. Saat HR-konsultin täyden tuen koko työsuhteesi ajaksi. Käytämme päivittäisessä työssämme We Care-varhaisen välittämisen mallia, jolla varmistamme henkilöstömme jatkuvan hyvinvoinnin.

Täytäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Hakuaika päättyy 10.10.2024. Emme valitettavasti huomioi sähköpostitse tulleita hakemuksia, joten käytäthän vain tässä ilmoituksessa mainittuja hakutapoja.

Lisätietoja työstä antaa:

Nora Mikola, HR-konsultti

050 569 6009 (ma-pe 8–16)

nora.mikola@folka.fi

Folka (Otiga Finland Oy) on osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Työllistämme päivittäin yli 700 vuokratyöntekijää ympäri Suomen ja täytämme 100 rekrytointitoimeksiantoa vuosittain. Olemme luottokumppani työelämän eri vaiheissa jokaiselle asiakkaallemme ja työntekijällemme, ja juuri sitä pidämme suuressa arvossa. Olemme suoria, sanamme mittaisia ja teemme aina sen minkä lupaamme.

Folka – Yhdessä työelämässä.

Työsuhde:Työsuhde
Työtunnit:Osa-aikainen
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: