Persona Henkilöstöratkaisut Oy

Liity menestyvään tiimiimme Kultakierrätyksen Asiakasneuvottelijana Turkuun ja Helsinkiin!

  • Sijainti
  • Julkaistu 05.09.2024, 8:23
  • Haku päättyy 31.12.2024, 0:00
  • 31.12.2024, 0:00

Liity menestyvään tiimiimme Kultakierrätyksen Asiakasneuvottelijana Turkuun ja Helsinkiin!

Oletko ihmisläheinen ja motivoitunut persoona, joka nauttii vuorovaikutuksesta muiden kanssa? Tai haluatko kehittyä viestinnän ja myynnin huippuosaajaksi? Etsimme nyt Turkuun ja Helsinkiin innostuneita Asiakasneuvottelijoita liittymään osaksi SJMK:n tiimiä!

Asiakasneuvottelijana olet tiimimme avainpelaaja ja pääset luomaan merkityksellisiä asiakaskokemuksia. Olet päivittäin yhteydessä kuluttaja-asiakkaisiin, tarjoten heille vaivattoman ja turvallisen tavan kierrättää tarpeettomat kulta- ja hopeakorut sekä muut arvometalliesineet.

Miksi kannattaa hakea?

– Rento työilmapiiri: Liity osaksi tiivistä ja kannustavaa myyntitiimiä, jossa autetaan ja onnistutaan yhdessä.

– Monipuolinen valmennus: Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja jatkuvan tuen kehittyäksesi myynnin osaajaksi, riippumatta siitä, missä vaiheessa uraasi olet.

– Joustavat työajat: Työaikasi sijoittuvat pääasiassa arkipäiviin klo 9–17, mikä tarjoaa mukavan päivärytmin ja vapaat illat sekä viikonloput. Jos elämäntilanteesi vaatii joustavampaa aikataulua, voimme keskustella erilaisista vaihtoehdoista – työtuntien (30–37,5 h/vko) osalta räätälöimme sopivan ratkaisun.

– Konkreettiset ansaintamahdollisuudet: Tarjoamme vakaan pohjapalkan, joka täysillä viikkotyötunneilla (37,5 h/vko) on 1739 €/kk. Tämän lisäksi sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kasvattaa tulojasi suoritukseesi perustuvista provisioista. Tämä tarkoittaa, että onnistumisesi ja aktiivisuutesi näkyvät suoraan palkkapussissasi – parhaiten menestyvät voivat ansaita jopa 3500 €/kk! (palkkahaarukka: 1739 €/kk (37,5 h/vko) – 3500€/kk)

Mitä odotamme sinulta?

– Avoin ja positiivinen asenne – tärkeintä on motivaatiosi, ei aiempi kokemus!

– Halua oppia ja kehittyä – me tuemme sinua joka askeleella.

– Sujuvaa suomen kielen taitoa ja vähintään 18 vuoden ikää.

Katso tiimimme meininkiä Helsingissä ja Turussa lyhyeltä videolta ja inspiroidu jo etukäteen!

Kiinnostuitko?

Hakeminen on nopeaa ja vaivatonta! Jätä yhteystietosi, niin rekrytoijamme ottaa sinuun pian yhteyttä ja pääset keskustelemaan työmahdollisuuksista tarkemmin. Työ alkaa sopimuksen mukaan!

Kysymyksiä? Ota yhteyttä rekrytointiasiantuntijaan Jelenaan, joka vastaa mielellään kysymyksiisi arkisin klo 9–15 välillä: 041 311 3106 tai jelena@personapalvelut.fi.

Liity joukkoomme ja ole mukana rakentamassa ympäristöystävällistä ja vastuullista tulevaisuutta!

SJMK on kansainvälinen yritys, joka toimii Suomessa, Ruotsissa, Espanjassa sekä Englannissa. Jalometalleja yritys on kierrättänyt jo vuodesta 2011, ja se on Suomen suurin kullan ja korujen ostaja – tyytyväisiä asiakkaita on jo yli 500 000. SJMK tarjoaa asiakkailleen luotettavan, asiantuntevan ja turvallisen tavan kierrättää arvometalleja. Yrityksen arvoihin kuuluvat ympäristöystävällisyys, vastuullisuus sekä asiakastyytyväisyys.

Persona Henkilöstöratkaisut Oy

Sähköposti: rekrytointi@personapalvelut.fi Sijainti: Turku, Helsinki

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka + provisio
Työskentelyaika:Päivätyö, Arkisin
Paikkoja:5
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: