Persona Henkilöstöratkaisut Oy

Asiakasneuvojia kelataksien välityskeskukseen Suomen Lähilogistiikalle Helsinkiin

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 12.09.2024, 9:01
  • Haku päättyy 26.09.2024, 0:00
  • 26.09.2024, 0:00

Asiakasneuvojia kelataksien välityskeskukseen Suomen Lähilogistiikalle Helsinkiin

Haluatko liittyä osaksi kasvavaa ja dynaamista Suomen Lähilogistiikan asiakasneuvojien tiimiämme, jossa jokainen päivä tuo mukanaan uusia haasteita ja mahdollisuuksia?

Suomen Lähilogistiikka Oy on sitoutunut tarjoamaan laadukkaita taksipalveluita erityisryhmille ympäri Suomen, ja nyt etsimme innostuneita asiakasneuvojia vahvistamaan palveluita. Tiimissä pääset takaamaan, että asiakkaat saavat turvalliset ja ajallaan tapahtuvat kyydit – juuri silloin, kun he niitä tarvitsevat!

Asiakasneuvojana vastaat tilauksien vastaanottamisesta, koordinoinnista ja siitä, että jokainen asiakas kokee palvelun sujuvaksi ja ystävälliseksi. Rooli on monipuolinen ja merkittävä – sinä olet keskeinen osa asiakkaan palvelukokemusta. Oletko valmis tarttumaan toimeen ja varmistamaan, että palvelu pysyy huipputasolla myös kiireisinä hetkinä?

Menestyäksesi tässä tehtävässä sinulla tulee olla aito halu auttaa ihmisiä ja kyky toimia tehokkaasti asiakaslähtöisessä ympäristössä. Arvostamme kokemustasi asiakaspalvelutehtävistä ja haluasi kehittyä entistä paremmaksi asiakaskohtaamisissa. Hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot suomen ja englannin kielellä ovat tässä roolissa tärkeitä. Jos puhut myös ruotsia, se on ehdoton plussa!

Työ on kolmivuorotyötä, jossa työajat ja -päivät vaihtelevat. Työvuorot voivat sijoittua aamu-, ilta- ja yövuoroihin, ja vaikka työajat vaihtelevat, ne ilmoitetaan aina etukäteen, joten pystyt suunnittelemaan aikataulusi sen mukaisesti.

Suomen Lähilogistiikka tarjoaa sinulle tiiviin ja osaavan työyhteisön, jossa jokainen saa mahdollisuuden loistaa omalla osaamisellaan. Työpäivät ovat monipuolisia, ja saat tukea joka tilanteessa. Työsuhde on määräaikainen vuoden 2025 loppuun.

Työaikasi on 37,5 tuntia viikossa tai osa-aikaisena 24h/vko, ja työvuorot voivat sijoittua eri vuorokaudenaikoihin viikonpäivästä riippumatta. Palkka: 12,73 €/h ja ensimmäisen kahden kuukauden jälkeen palkka nousee 13,16 €/h. Lisäksi maksamme ilta- ja yölisät sekä mahdollisen ruotsin kielilisän.

Kiinnostuitko? Liity mukaan iloiseen asiakaspalvelutiimiimme Helsinkiin ja hae tehtävään viimeistään 26.9.2024! Meillä on paikka sinulle, joka haluat olla mukana rakentamassa parempaa tulevaisuutta taksipalveluiden maailmassa – yksi asiakaskohtaaminen kerrallaan

Suomen Lähilogistiikka Oy on Lähitaksi Oy:n omistama yritys, joka tarjoaa yhteiskunnan korvaamia taksipalveluita viidessä maakunnassa ympäri Suomea. Lähilogistiikan asiakaspalvelukeskuksissa Helsingissä ja Rovaniemellä työskentelee noin 40 asiakaspalveluosaajaa. Suomen Lähilogistiikalla on vuosien kokemus Kelan sairausvakuutuksesta korvattavien taksimatkojen ja palveluiden tarjoamisesta laadukkaasti ja turvallisesti.

Persona Henkilöstöratkaisut Oy

Sähköposti: rekrytointi@personapalvelut.fi Sijainti: Helsinki

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Vuorotyö
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: