Patria

Voimalinja-asiantuntija

  • Sijainti Hämeenlinna
  • Julkaistu 26.08.2024, 14:00
  • Suljettu 13.09.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Voimalinja-asiantuntija

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. 

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.

Haemme Hämeenlinnaan ajoneuvopuolelle

ajoneuvojen Voimalinja-asiantuntijaa

vakituiseen työsuhteeseen New Products -osaston kansainvälisiin tuotekehitysprojekteihin.

Voimalinja-asiantuntijana pääset työskentelemään OEM (original equipment manufacturer) -toimittajien voimalinja- ja apulaitekomponenttien yhteensovittamissuunnittelun parissa eri ajoneuvoratkaisuille. Päiväsi kuluvat eri voimapakettiprojektien parissa niin uusien ajoneuvojen ratkaisuiden kehittämisessä, kuin jo olemassa olevien ratkaisuiden päivittämisissä. Voimapaketeissa räätälöit yhteen eri toimittajilta tulevat voimansiirtoon tarvittavat järjestelmät ja komponentit, sekä suunnittelet niihin mm. hydrauliikan ja pneumatiikan. Tehtävässä on paljon 3D-suunnittelua, mutta suunnitelman edetessä olet tekemisissä myös protovalmistuksen ja mekaanikkojen kanssa sekä osallistut testauksiin. Sisäisten sidosryhmiemme lisäksi pääset olemaan tekemisissä myös asiakkaidemme ja toimittajiemme kanssa. Roolissa pääset työskentelemään maailman kärkeä olevilla teknologioilla ja kehittämään jotain aivan uutta.

Etsimme rooliin rohkeaa, oma-aloitteista ja aktiivisen työotteen omaavaa asiantuntijaa, jolla on kyky perehtyä ja ratkaista ongelmia yhteistyössä muiden sidosryhmien kanssa. Olet koulutukseltasi esimerkiksi kone-, automaatio- tai automaatiotekniikan insinööri tai DI, jolta löytyy aikaisempaa kokemusta 3D-ohjelmistoista, kuten NX ja Teamcenter.  Ymmärrät mekaanisia-, hydraulisia- ja pneumatiikkakokonaisuuksia, osaat mitoittaa edellä mainittuja komponentteja sekä omaat perusteet sähkötekniikasta ja CAN-väylien tiedonsiirrosta. Sinulta löytyy joko aikaisempaa kokemusta tai kiinnostusta oppia ajoneuvojen voimalinjoista, sekä puhut ja kirjoitat sujuvasti suomeksi, että englanniksi. Tehtävä soveltuu kokeneille tai myös juuri valmistuneille – tehtävä räätälöidään valittavan henkilön osaamisen mukaan.

Katsomme eduksi: 

  • Kokemuksen hybridivoimalinjateknologiasta
  • Kokemuksen kansainvälisistä teknologiahankkeista
  • Kokemuksen kansainvälisten OEM- toimittajien kanssa toimimisesta

Kaikkea ei tarvitse entuudestaan osata vaan tehtävää tarkennetaan hakijan osaamisen mukaan.

Mitä tarjoamme:

Työskentelymallina meillä on hybridimalli, jossa noudatamme enintään 50/50 käytäntöä etätyön suhteen.

Meillä Patriassa pääset tekemään sellaista, mitä muualla et pääse edes näkemään. Sinulla on mahdollisuus pitkään ja monipuoliseen työuraan Patrian ainutlaatuisten tuotteiden ja toimintojen parissa.

Tarjoamme sinulle henkilöstöetuna mm. vuosittaisen tulospalkkiomallin, työsuhdepyöräedun sekä lounas- ja virike-edun. Meillä on kattavat työterveyspalvelut, joihin sisältyy esim. erikoislääkäripalvelut. Tarjoamme myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen työntekijöillemme.

Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti esimerkiksi hyödyntämällä liukuvaa työaikaa. Pääset tutustumaan tarkemmin patrialaisiin ja meillä työskentelyyn täältä.

Kiinnostuitko?

Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja lähetä hakemuksesi pdf-muodossa Patrian nettisivujen kautta. Hakuaika päättyy 12.9.2024, ja käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Acquisition Specialist Tina Ahteensivu (+358 50 573 4497 tai ext-etunimi.sukunimi@patriagroup.com). 

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

 Miksi Patria?
 
 1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

 
 2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

 
 3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

 
 4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Osaamisalue: ,