Palmia Oy

Toimitilahuoltajia Kanta-Hämeen alueelle

  • Sijainti Kanta-Häme
  • Julkaistu 19.09.2024, 14:00
  • Haku päättyy 29.09.2024, 23:59
  • 29.09.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Toimitilahuoltajia Kanta-Hämeen alueelle

Haemme kahta toimitilahuoltajaa huolehtimaan kasvavien, ja jo ikäänyvien asiakkaidemme arjen viihtyisyydestä.

Kohteet ja työtehtävät

Tuuloksessa sijaitsevan Kuntohelmi on tehostetun palveluasumisen palvelutalo, jossa asustaa vaihtelevasti 1-22 ympärivuorokautista asukasta. Ennen Hoivatuuli nimellä toiminut kohde tarjoaa asukkailleen hoivapalveluita ja täyshoitoateriat. Toimitilahuoltajana työtehtäviisi kuuluu muun muassa yleisten tilojen ja asuinhuoneistojen siisteydestä huolehtimista, vaihtosiivouksia ja asiakaspalvelua, tarvittaessa myös keittiötyötehtäviä.

Alvettulan koulu- ja päiväkoti kohteessa tehtävänäsi on varmistaa puhdas ja viihtyisä opiskeluympäristö pienille, ja vähän suuremmillekin asiakkaillemme ja heistä huolehtivalle henkilökunnalle. Alvettulan koulussa opiskelee 43 oppilasta, päiväkodissa huolehditaan 15 lapsen arkipäivien kulusta. Työpäivääsi sisältyy ylläpito- ja perussiivouksen lisäksi päiväkotilaisen aterioiden esivalmistelut ja astiahuolto, sekä liinavaatehuolto. Alvettulan koululla järjestetään ajoittain myös viikonloppu- ja iltapäiväkerhotoimintaa.

Työtä tehdään arkisin klo 7.00 – 15.09. Tehtävät ovat määräaikaisia 31.12.2024 saakka.

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön ja kattavan perehdytyksen uuteen työtehtävääsi.

Näiden tehtävien peruspalkka:

  •  1991,96 € /kk

Peruspalkan lisäksi maksamme mahdolliset kokemusvuosilisät: viiden vuoden vastaavasta työkokemuksesta (5%) ja 10 vuoden vastaavasta työkokemuksesta (10%). Kokemusvuosilisät maksetaan peruspalkasta. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta (AVAINTES). 

Tarjoamme työsuhde-etuna Epassin, jota voit käyttää työmatka-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin.

Lue työnantajalupauksemme ja katso, mitä tulevat kollegasi kertovat työstään: Siivouspalvelut työpaikkana

Edellytämme sinulta

Tarvitset työssäsi suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista, oma-aloitteisuutta ja itsenäistä otetta työhön. Edellytämme hygieniapassia ja rikostaustaotetta. Katsomme eduksi työkokemuksen vastaavista työtehtävistä, mutta innolla ja motivaatiolla pääset jo pitkälle!

Kiinnostuitko?

Hae heti! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa palveluesihenkilö Kaisa Hakala 0405391690 arkisin klo 10-15. 

Tule osaksi porukkaa, jossa jokaista arvostetaan!

Osaamisalue:

Palmia Oy

Palmia

Olemme suuri siivous-, kiinteistö-, turvallisuus- ja ruokapalveluja tarjoava yritys. Työllistämme yli 2 400 ammattilaista 50 eri kansallisuuden voimin. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat, yhteisöt ja yritykset. Palvelemme mm. toimistotiloissa, oppilaitoksissa, päiväkodeissa, taloyhtiöissä, sairaaloissa, vanhusten palvelutaloissa lounasravintoloissa, juhlatiloissa, yleisötapahtumissa, liikennevälineissä - kaikkiaan yli 1 000 kohteessa eri puolilla eteläisessä Suomessa.

Palmia on tyytyväisten ihmisten työpaikka.

  • Me palmialaiset teemme tärkeää työtä - me luomme asiakkaillemme sujuvampaa, turvallisempaa, viihtyisämpää ja maistuvampaa arkea joka päivä. Uskomme, että tyytyväiset työntekijät tekevät tyytyväisen asiakkaan. Siksi haluamme panostaa hyvinvointiisi ja viihtymiseesi palmialaisena!
  • Meillä pääset osaksi kouluttavaa, kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa avautuu urapolkumahdollisuuksia säännöllisesti.

Tarjolla sinun elämäntilanteeseesi sopivia töitä!

  • Meillä avautuu jatkuvasti mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä arjen sankarin palvelutyöstä esimies- ja asiantuntijatehtäviin. Meillä voit työskennellä kokoaikaisesti, osa-aikaisesti tai vaikka keikkailla!
  • Käytössämme on Avainta-työsopimus, jossa on keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut.